Belgien Bruxelle Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser

Paris aflyst! Jeg er i solo i Bruxelles!

bruxelle rejseblog, seværigheder i bruxelle, seværidhgeder i belgien, rejseblog belgien, dansk rejseblog,

“Det eneste i verden vi ikke er herre over er døden”

Jeg husker ikke, hvem der først sagde dette citat til mig, men jeg har hørt det mange gange i mit liv, og det er så sandt som det er sagt.

I går lavede døden en markant ændring i mine rejseplaner.

Min rejse var planlagt således at mig og Mr. Turban skulle være 4 dage i Paris sammen, derefter skulle jeg selv være 3 dage i Bruxelles som solo rejsende.

Men fredag morgen, kort efter jeg har offentliggjort mit rejseblog indlæg om ”5 ting jeg forventer mig af Paris og Frankrig” og pakket den sidste kjole i min kuffert, dør Mr. Turbans mormor i Punjab i Indien.

Vi bliver derfor lynhurtigt nød til at lave en ny plan. Vi aftaltes at mødes i Bruxelles til et par timers hygge snak og god mad. Der er desværre ingen fly til Indien fra Bruxelles, så Mr. Turban skulle køre til Amsterdam for at flyve til New Dehli og derefter til Punjab.

Planændringen har gjort at jeg nu er solo rejsende i Belgien indtil tirsdag, hvor mit fly går retur til Tyrkiet.
Må vende situationen til noget godt

Man kan aldrig vende dødsfald til noget godt og selvom det er ØV, jeg ikke sidder i Paris lige nu, så prøver jeg at få det bedste ud af det.

Jeg elsker at rejse alene og med de ekstra dage i Belgien er en mulighed for at opleve endnu flere belgiske byer, endnu flere seværdigheder og endnu mere mad.

Udover Bruxelles har jeg planer om også at besøge de belgiske byer Antwerpen og Brugge. Jeg skal spise en masse muslinger, som er lokal delikatesse her. På Cindys anbefaling skal jeg smage øllen Kwak, og gøre et forsøg på at undgå, at den sprøjter mig i ansigtet, som åbenbart er det den er kendt for.

Jeg skal naturligvis også spise så meget chokolade, jeg ikke kan gå, samt spise 1 million vafler.

Jeg skal bo på hotel fra i dag til søndag, og søndag flytter jeg over på det hostel, jeg havde booket inden hele planen blev ændret.

Hvis du har nogle gode råd til mig omkring Belgien, f.eks spisesteder, seværdigheder eller unikke oplevelser, så del dem med mig i kommentarfeltet (Jeg vil så gerne høre fra dig!)
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.