Danmark

Den perfekte dag på Formland messen

Formland, formlands messen, messen i formland, formland 2018, blog formland, herning messecenter,

Jeg tror de fleste af jer kender det; Man glæder sig rigtig meget til en begivenhed, og på et punkt har man bygget så store forventninger til det, at virkeligheden umuligt kan leve op til det.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til Formland af flere grunde. Jeg skulle være sammen med min gamle designchef Lene, mødes med Sabina fra Sabinas verden og samle inspiration til nye projekter, jeg har gang i.

Formland, messe formland, designer messe, messe om design, grafisk designer, tøj designer,

Jeg ankom til Formland kl 11.00. Jeg havde en billet i forvejen, så jeg kunne heldigvis springe køen over. Kort tid efter jeg ankom ringede Lene til mig, og sammen med hendes søster gennemgik vi messens mange haller.

Selvom Lene og hendes søster er to generationer ældre end mig, så havde vi det super hyggeligt. Jeg tror vores skæve kombination og mit store canon kamera gjorde mange virksomheder troede vi var indkøber, for modsat de andre gange jeg har været på Formland, kontaktede et utal af virksomheder os mens vi gik rundt.

Selvom vi IKKE er indkøbere, åbnede virksomhedernes interesse for os op for mange gode snakke om design.

formland designer messe, designer messe herning, herning designer messe, blogger, rejseblogger,

Pej foredrag om sæsonens farver

Jeg har to designuddannelser bag mig. En indenfor tøj og en som grafisk designet. Pej gruppens viden er noget alle designere søger. De præsentere sæsonens farver, stile, materialer og hvad vi skal fokusere på i den kommende sæson.

Jeg skiltes med Lene og hendes søster for at deltage i foredraget. Selvom foredraget var super inspirerende og indeholdte en masse blå farver (som jeg elsker), skal I dog ikke forvente Alanya.Dk magasinet ændre farver 😉 Hvis jeg skulle ændre magasinets design efter sæsons farver hvert år, så tror jeg ikke jeg ville lave andet end det hele tiden :P.

pej gruppen foredrag, foredrag pej gruppen, formland

Peptalk fra Sabina <3

En af grundene til jeg har været i Danmark så længe, er fordi jeg er i gang med at lave nogle forskellige aftaler for min blog, Alanya.Dk og et projekt som afslutte året.

En af grundene til jeg var til Formland, var for at mødes med Sabina, som har bloggen Sabinas verden. Sabina har løst nogle af de “koder”, jeg kæmper med lige nu. Selvom man synes man kan google alt, så det dette et område man ikke rigtig man google sig klogere på.

Sabina er fantastisk sød, og jeg tror aldrig, jeg har fået så kærlig en peptalk, som den hun gav mig på Formland. Da vi sagde farvel, tror jeg seriøst jeg var 10 cm højere (hvilket er super meget, for normalt er jeg kun 157 cm høj 😉 )

Hvis man er interesseret i DIY og livsstils bloggere, så anbefaler jeg varmt at folk tjekker Sabinas verden ud.

sabina, sabinas verden, rejseblogger, rejseblog, livstilsblogger

Mig og Sabina efter min peptalk. Jeg ser da højere ud gør jeg ikke?

En broderet ræv

Efter en tur rundt i Formlands mange haller med Lene og et fantastisk møde med Sabina, havde jeg brug for at sidde lidt ned. To skridt fra hvor jeg havde mødes med Sabina, var der gang i en workshop, hvor man kunne prøve at brodere.

Siden jeg var på Cypern i sommers, har jeg haft et lille billede af en broderet ræv på min telefon. Den ræv ville jeg rigtig gerne prøve at lave, og den gratis workshop virkede som en oplagt mulighed for at få den lavet, samtidig med det ville give mig tid til at samle dagens oplevelser.

Men jeg sidder og laver min lille ræv, kommer jeg i snak med forskellige danske journalister, og måske de møder kommer til at bære mere arbejde med sig i fremtiden.

broderet røv, blog om broderi, sjove broderier, broderier af dyr, dyre broderier,

Min lille broderet ræv.

 

Billeder fra min dag på Formlands messen 2018

Formland, formland blog, formland 2018formland designer messe, blog om formland, formland 2018, Formland, formland designer messe, blog om formland, formland 2018, formland blog

INDHOLD I ARTIKLEN:  FORMLANDS MESSEN, DESIGNER MESSE, HERNING, SABINAS VERDEN, BLOG OM AT REJSE, REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, BRODERET RÆV, BILLEDER FRA FORMLAND, FORMLAND 2018

You Might Also Like