Alanya Den tyrkiske hverdag

Rejseklar med nye smukke negle!

cut by celal, negle i alanya, negle teknikker alanya, frisør i alanya, alanya frisør

Efter magasinet er udgivet, er det blevet rejsetid og tid til mig selv.

Jeg er rigtig god til at forkæle mig selv i form af tyrkisk bad, god mad og oplevelser. Jeg er mindre god til at forkæle mit udseende.

Men jeg vil gerne blive bedre til at forkæle mit udseende, så det har jeg arbejdet meget på i år. Jeg er blandt andet begyndt at få ansigtsbehandlinger hos Bilge (pure – skincare & esthetics), og Bilge er også hurtigt blevet min veninde, hvilket jeg er så glad for. Bilge har fået at vide, hun skal sige til når jeg skal komme, så jeg ikke glemmer det, og det er skønt at være to der minder mig om at forkæle mig selv ♥
En anden ting jeg fornyelig endelig fik gjort var at blive klippet. Sidst jeg blev klippet var i forbindelse med en artikel til magasinet om botox til håret, og da jeg ret præcist kan datoen på det interview, kunne jeg pludselig konstatere at jeg ikke var blevet klippet i 1 år.

Da jeg endelig fik taget mig sammen til at blive klippet, gik jeg til Cut by Celal, som jeg for mange år siden fik anbefalet af en veninde og som er den frisør jeg oftest har brugt i Alanya.

Jeg er en tryghedsnarkoman på disse områder, så det betyder meget for mig, at jeg kender Cetin, som er med til at drive stedet. Jeg stoler på, at jeg kan fortælle ham, hvis jeg synes medarbejderne gør det godt OG hvis jeg synes de har gjort det dårligt.

Nye smukke sommer negle

I går havde jeg en dag, hvor jeg selv kunne bestemme rytmen. Dagen startede hos en ny kunde, som jeg gælder mig til at arbejde for. Derefter tog jeg på En Vie Beach for at klargøre artiklen om Silas Holst, som på søndag holder (gratis) danseaften på En Vie Beach. Mens jeg sad der fik jeg også klargjort artiklerne om Eurodans Sankt Hans og En Vie Beach Sankt Hans.

Danske Trine Tøt er medejer af En Vie Beach, og mens vi sad og snakkede fik jeg øje på hendes smukke negle. Jeg spurgte ind til hvem der havde lavet dem, og hun sagde Cut by Celal.

Med det samme skrev jeg til Cetin, om de havde tid til at lave negle ligesom Trines på mig. Fik hurtigt svar og før jeg vidste af det, sad jeg i butikken.

Det tog ca 1 times at få lavet neglene. Der var mange processer og selvom jeg ikke havde meget styr på hvor langt vi var i processen, så var der ingen tvivl om negleteknikeren vidste hvad hun lavede.

For at følge processen tog jeg billeder Før, Under og Efter.

Negleteknikker med 22 års erfaring

Negleteknikeren tror jeg hed Sevlim. Hun var en super sød tyrkisk kvinde, som jeg gjorde mit bedste for at snakke med på det tyrkisk, jeg nu kan snakke.

Jeg spurgte til hendes erfaring med at lave negle, og hun sagde hun havde arbejdet med det, siden hun gik ud af gymnasiet. De sidste 8 år havde hun arbejdet hos Cut By Celal, og sammenlagt havde hun arbejdet med det i 22 år.

Vi jokede lidt med det langt fra normalt at være det samme sted i 8 år i Alanya, men hun jokede med hun ikke gad flytte sig, hvilket jeg synes var meget sødt sagt.

Det skaber naturligvis også lidt ro for mig, at Sevlim ikke planlægger at finde et nyt job, for så er hun der næste gang neglene skal ordnes 😉 Jeg er nemlig helt opmærksom på at flotte negle skal plejes.

Flotte blev mine negle, og resultatet af mine negle er jeg super glad for. Jeg er meget glad for, at jeg tog mig den her tid til mig selv! Nu er jeg total rejseklar til en juni med rejser til Israel og Nordcypern!

Note: Prisen er mellem 80-130 tl for negle, alt efter design.

Cetin, mig selv og negleteknikeren Sevlim.

Mine nye negle fra altanen i min lejlighed.
Indlægget er IKKE sponsoreret. Jeg ønsker blot at dele de steder som fastboende elsker at benytte og steder jeg holder af at komme.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.