Alanya.Dk & Mit magasin Den tyrkiske hverdag

Reklame salg og en tur hos Mehmet Özen frisøren

Like på:
Små 10 dage har jeg været hjemme fra Cypern, hvor ad 3 af dem gik med at have snotnæse og skide søde kunder med til Kappadokien. En turen der meget præcist blev beskrevet i dette indlæg.

De dage jeg har været i Alanya er brugt sammen med Cindy på at sælge reklamer til årets 2. magasin. Jeg er gentagende gange lykkelig for hvor åbne folk er overfor reklamer i år, selvom der ikke er helt så mange turister som mange ønsker. Vores 2 magasiners gode navne (Alanya.Dk og Hello Alanya), der nu er et samlet magasin, har nok også noget at sige i forhold til at det går så godt med reklame salget.

En af de nye reklamøre vi har fået er frisøren Mehmet Özen, som jeg har talt med af flere omgange. Jeg bemærkede han første gang på en gåtur, hvor jeg så hans salon. Stilen på salonen var meget New York møder gammel barber shop, og det er ikke en indretningsstil særlig mange har i Alanya. Faktisk gør de færreste frisører noget ud af deres butikker, hvilket naturligvis ærgrer mit design hjerte. En lækker butik gør oplevelsen mere komplet og luksus 😉. I februar skrev jeg med Mehmet på Facebook hvor vi snakkede om de modeshows han sat hår til, og han viste mig mange super fede billeder.

Tilfældighederne gjorde vi i fredags hev fat i ham for at snakke samarbejde og vi bliv rigtig glade da han skrev kontrakt på en reklame. Sammen med reklamen besluttede vi at skrive en petit om hans meget unikke Botox hårkur (som ikke indeholder nåle, bare rolig) og sådan en kur var både Cindy og jeg klar på at prøve. Særligt jeg, da det så kunne kombineres med en klipning, hvilket jeg har udsat i flere måneder, pga kalenderen har været fyldt med alt muligt andet.

Jeg har aldrig synes det at gå til frisør var en særlig underholdende aktivitet. Det tager lang tid og det er kedeligt.
Til tyrkisk frisør er der altid mindst 4 hænder i ens hår 😉

I går blev jeg alligevel klippet og fik min første Botox hårkur. Kuren gør håret fantastisk lækkert og Mehmet siger at hvis man gentaget kuren 5 gange så er effekten permanent i håret (indtil det gror ud naturligvis). Jeg vil bestræbe mig på at få 4 gange mere, for effekten vil jeg bestemt gerne have, det er bare tiden der er min evige fjende. Ligesom det er kedeligt at blive klippet så er botox behandlingen også kedelig, man sidder jo bare og kigger mens det trænger ind i håret, men guleroden er jo resultatet, og “ting tager tid” som gamle mennesker siger, og det her er en investering i tid, hvor lønnen er smukt hår 😉

Hvis nogle af jer læsere har mod på at give Mehmets salon og mange forskellige behandlinger en chance, så ligger hans salon ned af gaden ved siden Baskent hospitalet ved siden af Dominos Pizza. Stedet kan ikke overses når man kommer gående, og de er super venlige inde i salonen! Du kan også se adressen her.
Facebook Kommentar

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: