Sådan fik vi det bedste ud af karantæne-weekenden

karantæne weekend i Tyrkiet, Tyrkiet karantæne weekend, Covid-19 Tyrkiet, Tyrkiet corona virus

Vi fik 2 timers varsel til en weekend, over vi skulle holde os indendørs i 48 timer.

Fra fredag aften kl 24.00 til søndag kl 24.00 skulle alle i Alanya (og store andre dele af Tyrkiet) holde sig indendørs.

Og derefter fik verden amok, men det kan du læse om i dette blogindlæg.

Alt det man ikke må, er alt det man gerne vil.

Jeg tror, de fleste kender den der lille bandit-følelse, som er inden i kroppen. Når der er noget, du ikke må, så er det lynhurtigt det eneste, du vil i hele verden. Ala som at stoppe med at ryge eller stoppe med at spise slik.

Så når man får at vide, man ikke må gå udenfor, så bliver det det eneste man gerne vil. Så mig og mit tag er blevet ret gode venner. Jeg bor øverst i mit kompleks og jeg er den eneste, der bruger taget. På taget har jeg plantet lidt persille og ærter, og aldrig har jeg gloet så meget på jord i potteplanter.

Safa ville modsat mig, ikke have frisk luft, han ville have en cola. Det var hans “det jeg ikke kan få, det vil jeg have” for vi har masser af andre former for drikkevare i køleskabet.

Men sammen fik vi det bedste ud af weekenden.

Læs også >> Hverdagen i Alanya, mens verden er ramt af Corona virus

karantæne weekend i Tyrkiet, Tyrkiet karantæne weekend, Covid-19 Tyrkiet, Tyrkiet corona virus

En dansk påskefrokost for en tyrker

Dagene de sidste mange uger er blevet meget ensformigt og morgenhår er en stor del af hverdagen. Så jeg synes, vi trængte til at lave noget andet.

Da jeg havde hørt beskeden om, at vi skulle være i karantæne tænkte jeg, jeg ville lave en påskefrokost til Safa og mig selv om lørdagen.

Kartofler, æg, rejer, yoghurt, mayonnaise osv var allerede i køleskabet, så jeg brugte fredag aften på at klargøre maden. Lørdag pyntede jeg et påskebord, med det jeg havde i huset og lavede en lille menu til Safa, så han forstod hvad vi skulle spise, og i hvad rækkefølge.

karantæne weekend i Tyrkiet, Tyrkiet karantæne weekend, Covid-19 Tyrkiet, Tyrkiet corona virus

Sammen med maden, fik vi en vin, vi havde haft med hjem fra Georgien. Ingen skam i at have en lille eftermiddags-skid-på, når man alligevel er i karantæne.

Læs også >> Endnu engang problemer med min opholdstilladelse

Søndag med begynder yoga, latin dans og sol på altanen

Det fede ved Safa er, at han altid er med på mine sindssyge idéer. Jeg forsøger at finde på nye ting hver dag vi skal lave, så vi ikke bare sidder på sofaen hele dagen og glor.

Søndag fandt vi en yoga video for børn på Youtube. Vi er total nybegyndere i yoga, men videoen vi fandt var hysterisk morsom, fordi instruktøren talte vil “os” som børn og lavede en masse dyrelyde, hvilket gjorde det sjovt. “Vi” fik også en masse ros over hvor gode vi var, af videoinstruktøren (som jo ikke kan se og, men bare roser folk i videoen).

Derefter dansede vi en masse salsa i stuen, hvilket vi tilgengæld er rigtig gode til. Afslutningsvis tog jeg yogamåtten ud på altanen for at ligge lidt i solen.

Også gik solen ned og karantænen sluttede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.