Den tyrkiske hverdag Rejsetips

Sådan ringer jeg til Danmark fra Udlandet

asocial, afhængig af mobiltelefonen

Når man rejser rundt i verden, og bor fast i udlandet, er der jo nogle gange brug for at ringe til Danmark.

Til familie og venner er ringer jeg som regel via Facebook eller facetime, som begge er gratis over internet.

Men i takt med min virksomhed vokser, plus de øvrige hjemmesider jeg har, har jeg nogen gange haft brug for at ringe til Danmark, for at snakke med sampartnere som ikke er på facebook eller har en iphone.

Jeg overvejede at investere i en IP telefon, som er en telefon som kører over internettet og giver dig et dansk telefonnummer, kunder kan ringe til, samt du kan ringe billigt fra til Danmark.

Men faktisk er der aldrig nogen der har brug for at ringe til mig (ellers kan de gøre det til min danske Iphone), så jeg synes ikke det var den optimale løsning.

I panik havde jeg fornyeligt akut brug for at ringe til en kunde, pga en kedelige historie (gaaaab)

I “gamle dage” brugte jeg meget Skype, og da jeg tjekkede Skype, fandt jeg også ud af de stadig havde en funktion, som gjorde man kunne ringe til telefon numre (og ikke kun andre skype kontoer). Det kræver internet at bruge, men tilgengæld er det en billig løsning til at ringe til et telefonnummer i Danmark.

Jeg fyldte 39 kr. på Skype og de rækker langt. Jeg allerede brugt kontoen til skiftevis at ringet til Danmark fra Tyrkiet og fra Danmark til Tyrkiet i 1 time for de 39 kr, og kvaliteten af opkaldet er perfekt, bare internettet også var det.

Jeg synes selv det er billigt, for snakker jeg 1 minut i min danske telefon mens jeg er i i udlandet, så koster det 32 kr. – for 1 MINUT!!!!!! Så skal jeg ikke snakke mange minutter, før det havde været billigere at købe en billet hjem til Danmark og snakke.

Sådan gjorde jeg:

IMG_5458

Sådan ser appen ud mens jeg snakker.

2016-02-09 21.27.02

Øverst kan jeg vælge mellem alle verdenslande. Her er opkald til Tyrkiet valgt.

2016-02-09 21.26.32

Og har er opkald til Danmark valgt.
You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tanja
  23/02/2016 at 1:36 am

  Hej Tea
  Jeg fylder for 30 tl på min tyrkiske Tlf til udenlands telefoni så kan jeg tale i 300 min i dk på alm mobil . Det er da billigt . Go dag til dig og dine .

  • Reply
   admin
   23/02/2016 at 10:51 am

   Super tip Tanja 🙂 Tak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.