Alanya

Nu skal jeg være notarens underviser

I går startede som en almindelig slap-af-dag. 3 timer efter jeg vågnede, fik jeg et opkald fra Inger Lise, som spurgte om vi ikke kunne tage ned til min computermand og få ordnet nogle programmer til hendes computer.

Programmerne skal hun bruge i forbindelse med hendes nye firma Cressida, hvis grafiske identitet jeg har været med til at bygge op over de sidste par uger.

Intet problem, kl 13.30 mødes vi ved min computermand. I dem forbindelse fik jeg video redigeringsprogrammet Final cut Pro X, som jeg for år tilbage brugte, da jeg redigerede tv-indslag for Esbjerg lokal tv, og som jeg stadig kan se er youtubernes foretrukne program. Programmet skal jeg bruge til at lave videoerne til Alanya.dks nye youtube kanal.
Efter Inger Lise smuttede, blev jeg til en kop te. Computer manden udtrykte sidste jeg besøgte ham at han havde nogle kontakter som ham ville sætte mig i kontakt med. Jeg tænkte “ja ja den er god med dig, det siger alle tyrkere, når de vil være vigtige”. Men måske var jeg for hurtig til at dømme denne gang. Mens vi drak te snakkede han nemlig om Notar 5 (notaren overfor skattekontoret) som gerne ville lærer illustrator, Indesign, Photoshop og video redigering. Grundlæggende en god portion af de programmer jeg enten har undervist i i Danmark, eller som jeg af års erfaring er ret gode til. Jeg sagde oka, lad mig møde ham en dag.

“Kan du nu, for jeg er på vej derover” – øhhh ja jeg skulle jo i princippet ikke noget. Notarer i Tyrkiet ved jeg er nogle meget højtuddannet, og i samfundet meget respekteret personer. Men jeg er den type person, at jeg behandler folk ens ligemeget om de er hjemløs eller højest retsdommer. Ligeså må folk tage mig præcis som jeg er. Jeg er selvsikker i den viden og venlighed jeg har, og det mener jeg er det folk skal respektere mig på, og ikke på faktore som flot make up eller dyrt tøj.

I går havde jeg ingen make-up på og meget afslappet tøj. Hr. fancy Notar sad som altid bag hans kæmpe skrivebord i hans dyre jakkesæt, med alle folk udmygt omkring ham, undskyldende hver gang de skulle bede om hans underskrift. Efter 2 minutter fik jeg serveret en sodavand og et stol på hans side af skrivebordet. Herfra fremlagde jeg for ham, hvad min viden bestod af, hvordan jeg kunne hjælpe ham, hvad min pris var og ikke mindst hvornår jeg havde tid. Jeg besluttede jeg først havde tid fra D. 23 da jeg ikke gad uge uge 42 på at undervise, for en af mine ældste kammerater kommer til Alanya.

Han godkendte alle mine forslag og er meget spændt på at komme i gang. Det er jeg bestemt også :O

Indrømmet, det var en mærkelig dag, som startede med jeg havde besluttet mig for at gå rundt i nattøj, og inden aftensmad havde et nyt job som grafiks underviser for en af de mest betydningsfulde mænd i Alanya. Men Hey intet nyt i mit underlige liv i Alanya 😛
Gem

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Gitte Sort
    10/10/2017 at 7:03 pm

    Tillykke Tea😀 Godt gået👏👏

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.