Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser

Skal eller skal vi ikke rejse mere?

gode råd til ferien, gode ferie råd

Min søde kæreste Taner har af flere omgange været meget jaloux på mine mange rejser rundt i verden, som jeg har været på, inden jeg flyttede til Tyrkiet.

Den jalousi tog jeg som en indikator på, at Taner var klar på at komme ud og se en masse. Men sådan er det desværre ikke.

Langt de fleste tyrkere jeg har mødt er nogle frygtelige tryghedsnarkomaner, som gerne drømmer sig langt væk inde i hovedet, men som ofte aldrig har besøgt nabobyen.

Når Taner en sjælden gang imellem har en fridag, så står jeg ofte klar med flyers og kataloger på steder i Tyrkiet, som jeg gerne vil se og opleve. Det bliver ofte mødt med nogle skævende øjne og et spørgsmål om vi ikke skal køre op i landsbyen og slappe af.

Jeg indrømmer gerne at min liste med steder, jeg gene vil se, er lang, og at mit krudt i røven nok kan gøre ham træt før ferien overhovedet starter, men når det er sagt, så synes jeg dæleme også nogle gange han er mega kedelig.

Jeg har måtte gå lidt på kompromis, så jeg kun finder listen frem hver anden gang han har fridage.

Den 29 oktober er det republikkens dag i Tyrkiet og der har han årets sidste fridag (udover søndag, hvor han altid har fri) og da den 29 oktober ligger på en lørdag, så håber jeg vi skal lidt på tur. Min plan er at charmere ham til en tur til Antalya, og min lokkemad bliver at besøge hans kammerat Bahadir. Jeg drømmer om at vi kan køre ud og se Olympus på denne tur, som jeg ellers kun har set gennem et busvindue.

Om jeg får min vilje vil tiden vise – får jeg ikke min vilje ender jeg nok i landsbyen hvor jeg kan “slappe af” 🙁

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.