Søskende hygge i Danmark

Tea Tougaard, anders mattensen show

Når man forlader Danmark, forlader man ikke kun den danske muld under ens fødder, man forlader også familie, venner, vaner, mørke kolde vintre og frikadeller med persille sovs.

Nogle ting er dog nemme at undvære i Danmark f.eks mørke kolde vintre, mens ting som familie og venner er hårde at være foruden.

Jeg synes min familie og jeg har et stærkt bånd, og vi er gode til at fokusere tiden sammen når vi ses. Når vi ikke er fysisk sammen, så skriver og videochatter vi meget sammen.

Min søster og jeg har meget forskellige interesser i hverdagen, men det vi er gode til er at tage til shows sammen. Inden jeg flyttede til Tyrkiet så vi Cirque du Soleil, billetterne have jeg fået som tak for at hjælpe med en design opgave for Formland messen.

I lørdags så vi igen show, denne gang så vi Anders Matthesens nye show, som hedder “shhh”. Jeg synes det var et godt og underholdende show, hvor Anders Matthesen tog fat på emnet om, hvor meget støj der faktisk altid er alle stedet, og når der endelig er stille, så begynder ens hoved at larme.

anders matthesen shhh, anders matthesen show

Selfie søstre

Selfies, dem er vi rigtig dårlige til at tage. Jeg har kigget mit fotoalbum igennem, og den sidste selfie jeg kunne er over 3 år gammel og er en selfie af mig, min søster og vores kusine Maria.

Hvis min veninde Lonnie så det her foto, så ved jeg allerede nu hun vil sige “Gider du godt snart ældres, ligesom os andre” og svaret er NEJ!

10488397_10203698727576220_8461628250521592153_n
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.