Guide: Sport og rejser

Alanyaspor, fodboldt alanya, alanya guide, alanya rejseblog, rejeblog alanya, Alanya fodbold,

Når fridagene skal bruges fornuftigt, og hvis du har en forkærlighed for sport, så kan man overveje at kombinere sport og rejser i én.

Fremfor at fokusere på en specifik destination, så kan man finde et sport event enten for en anderledes oplevelse for dem, der ikke har noget specielt i tankerne eller en specifik begivenhed for de mere hardcore sportselskere, der måske har haft en speciel kamp i overvejelserne længe.

Det kan også gøres på en lidt anden måde – hvis du elsker sport og ikke vil være tilskuer, men tværtimod har tanker om en aktiv ferie.

Her er derfor samlet nogle forskellige bud på, hvordan du kan kombinere sport og rejser, hvis du går og overvejer det, men ikke helt er sikker på hvordan eller hvornår du skal gøre det.

Fodboldrejsen

Den mest populære form for sportsrejse må nok gå til fodboldrejsen. De fleste har nok ét hold, som deres favorit og et indebrændt ønske om at stå på deres hjemmestadium og se dem live. Alle fodboldklubbers hjemmeside kan tjekkes ud og på den måde, kan man let få planlagt en specifik rejse omkring de datoer der passer og bagefter planlægge resten af dagene i byen ud fra det.

Hvis du mere bare er interesseret i fodboldrejsen i sig selv, men ikke har et ønske om et specifikt sted eller en klub, så er der mange hjemmesider, hvor du kan købe forskellige sportspakker, der har planlagt det meste for dig.

Læs også >> Til fodboldkamp på Alanyaspors stadion

sports rejser, rejser med sport, tyrkiet sportrejser, rejs med fokus på sport

Sport og events

Der er selvfølgelig masser af andre sportsevents, der ikke har noget med fodbold at gøre. Bevæger man sig helt over i den anden ende – måske så langt at nogle har en tendens til ikke engang at kalde det en sport – så finder vi en lang række årlige pokerturneringer.

I år har der både været afholdt events i Madrid, Barcelona og Monte-Carlo indtil videre. Senere i år afholdes EPT Prague i december, hvor du kan opleve Prag på en lidt anden måde.

En af de mere traditionelle sportsevents man kan rejse til er Wimbledon, der afholdes henover sommeren i London hvert år. Det er for sent at deltage i år selvfølgelig, men du kan allerede begynde at planlægge næste års sommerferie nu. Wimbledon er verdens ældste tennisturnering og en oplevelse i sig selv – også for dem, der ikke nødvendigvis ved meget om tennis. Hele begivenhed er nemlig bygget op som en lille by, hvor de forskellige baner er omringet er hyggelige områder med bænke og blomster og masser af spisemuligheder og drikkemuligheder, mens begivenheden strækker sig over to uger.

Paragliding Alanya, Alanya Paragliding, oplevelser i Alanya, alanya oplevelser, seværdigheder i alanya, adrenalin i alanya, alanya adrenalin, faldskærm alanya, Alanya, alanya bloggen, blog om tyrkiet, tyrkiet blog, rejseblog, rejseblogger, danish travelblog, travelblogger from Denmark

Aktiv sportsferie

Det kan også være, at selvom du er den store sportselsker, at det er på en helt anden måde, hvor du foretrækker selv at være fysisk aktiv og udfordre dig selv. Før du bestiller en aktiv sportsferie, så bør du overveje, hvad du ønsker at få ud af ferien, hvem der skal med dig (medmindre du rejser selv selvfølgelig) og være sikker på, at den fysiske udfordring både passer til dig selv, og dem du har i tankerne til at tage med.

Derudover bør man også overveje at planlægge rejsen i god tid, hvis der er tale om en type ferie, hvor du virkelig udfordreres, da du bør sætte en god mængde tid af til at træne op til det.

Trekking er ofte et populært valg, hvis du vil ud i naturen og samtidigt være aktiv. Trekking er en form for bjergsport, men der er forskellige grader til det, og man kan let planlægge rejser, der inkluderer et afslappet tempo, hvor det kan gøres med en gruppe og med pauser til morgenmad, frokost og diverse. Østrig er som regel en populær destination for dette.

En anden form for bjergsport er MTB for alle mountainbike og cykelentusiaster. Igen bliver det ofte gjort i grupper, der både hjælper en med presse sig selv mere, samtidigt med man også får fornemmelsen af et fællesskab.

Læs også >> Paragliding i Alanya – Den vildeste WOW oplevelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.