Alanya.Dk & Mit magasin

Undre det dig, at Alanya.Dk er en forretning?

For 4 år siden startede jeg Alanya.Dk. Målet var altid jeg skulle leve af at drive det. Jeg arbejde hårdt, og kunne derfor leve af det efter kun 6 mdr (efter 1 magasin udgivelse)

Det var altid formålet at magasinet og hjemmesiden skulle være gratis for brugeren/læseren. For det kan lade sig gøre er der jo nogle andre der skal “betale for festen”. I mit tilfælde er det dem der ønsker at reklamere deres budskab ud til danskerne – et bindeled Alanya.Dk skaber.

Vi er (som sagt) gratis for læseren, og de kan gratis læse nyheder om Alanya, downloade bykort eller busplanen, få tyrkiske opskrifter på dansk og skrive beskeder med spørgsmål, som jeg så tager mig tid til at svare på efter bedste evne. Brugeren behøver aldrig lægge en krone for at få alt den gratis viden, som jeg arbejder med at skaffe på fuldtid. Mit arbejde med at skabe indholdet består blandt andet i at oversætte, opsøge eller interview folk i Alanya.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at folk der kommer fast i Alanya, ved hvor skide svært det kan være at få noget som helst at vide, og hvor pisse frustrerende mange processer er i Alanya. Det er ikke mindre frustrerende for mig at gøre det, men guleroden er at når jeg har gjort det 1 gang, så kan jeg måske hjælpe 10 med ikke at skulle gøre det.

Som sagt, Alanya.Dk er min forretning, som jeg lever af at drive. Magasinet er den lille del af det, mens hjemmeside og facebook er den større del af det. Alting rykker online og det ved Alanyas virksomheder også. Derfor har jeg i år lavet flere online samarbejdspartnere end jeg tidligere har haft. Det betyder penge i kassen nu for jeg laver magasin med Cindy og (logisk) nok derfor kun tjener det halve.

Jeg har aldrig lagt skjul på at det er en forretning, og alligevel virker folk på Facebook nogle gange super fornærmet, når jeg reklamere for et bestemt sted (forretning, restaurant eller andet), eller skriver en artikel om en virksomhed. Som om Alanya.Dk “ikke burde reklamere mere for nogle end for andre”, fordi “det er ikke fair overfor alle de andre, som også har en god historie eller en godt tilbud”. Helt sikker der er andre i byen som også har gode tilbud, end dem vil jeg da også godt skrive om, men HEY jeg kan ikke (gratis) bruge hele min dag på at lede efter alle der har “tilbud på cocktails”, når dem jeg samarbejder med levere materiale og tekster til mig. Er det ikke forståeligt nok?

Jeg vil altid holde på at Alanya.Dk er MIT og jeg bestemmer, hvad der skal skrives og hvornår. Men tænk på det som om  jeg er den tyrkiske udgave af Metroxpress: Det er gratis for DIG, fordi nogle andre betaler MIN løn! 😉

 

Ligesom Alanya.Dk tjener sine penge på reklamer, så gør bloggen det også. Derfor ser du bl.a. denne reklame. Hvis du klikker på den, så tjener jeg 10 krus 😛 Tør du?
 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jane
  31/08/2017 at 1:11 pm

  Så længe man ikke lægger skjul på det, så kan jeg ikke se problemet. Folk er jo velkommen til selv at oprette en blog og reklamere for dem, DE mener mangler hjælp. Folk betaler vel også for deres reklame i dit magasin, derved forsøger de jo at hjælpe sig selv også. Det er ikke alle andres skyld, at Alanya måske har haft det svært med turister, og at nogle bare driver deres steder bedre end andre.

  Jeg kan ikke kommentere på dit Bella Donna opslag (gammelt), og vil gerne vide, hvor mange behandlinger du fik, hvor lang tid i mellem? Holder det stadig? Er du helt hårfri?

  • Reply
   Tea Tougaard
   07/09/2017 at 11:16 pm

   Hej Jane. Beklager du har ventet så længe på svar.
   Tak for din kommentar og din støtte. Ja folk betaler også for deres reklamer i magasinet, som dermed giver dem mulighed for at nå ud til nye kunder og mig mulighed på at tjene penge på de mange timers arbejde der ligger bag magasinerne.

   Mht Bella Donna så har jeg fået 5 behandlinger. Jeg er desværre lidt “doven” når det kommer til den slags. Jeg fik sidste behandling for 1 år siden og siden har jeg “glemt” tage derhen (husker dog at tage i Hamam 😉 ) Det positive er at der det sidste år kun har været 20 hår og flere er ikke kommet til. Forhåbentlig falder der ro på min hverdag til vinter, så jeg kan få de sidste 20 hår fjernet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.