Grafisk design

UPS! Nyt design igen (nok det sidste)

blog design, grafisk design, blog tema, blog theme, det bedste blog theme

Jeg sagde det for kun 8 dage siden, nu siger jeg det igen: Jeg ELSKER design og at lave hjemmesider.

Siden bloggen blev oprettet og frem til 12/12 -17 havde bloggen haft det samme udseende. Den 12/12 lavede jeg designet om, men det varede kun ganske kort, for nu har jeg igen lavet designet om.

Til dem, der ved lidt om at designe hjemmesider med wordpress, ved også at alle hjemmesider bruger et Theme, som skaber rammerne for designet. Derefter skal man selv udfylde designet. Det nye design fra 12/12 var et gratis theme, som gav mange fine muligheder, men også nogle begrænsninger.

Nogle af de begrænsninger der var, var desværre for hæmmende i det jeg ønskede bloggen skulle kunne, for at blive så brugervenlig som muligt til alle jer skønne læsere!

Jeg ønsker bloggen er overskuelig at bruge, så i læsere har lyst til at komme tilbage og læse endnu flere indlæg (Fordi i er så søde). Jeg håber, jeg har formået at gøre dette!

Det nye design på bloggen og hvordan det er opsat

Det nye theme er et købt tema med navnet Redwoods. I toppen har den en flot slider, så i nemt kan se de seneste indlæg, derunder har jeg oprette nogle kategorier med indlæg i.

Jeg har lavet 3 kategorier med “Hverdagen i Tyrkiet“, “Ferier, rejser og oplevelser” og “Alanya.Dk og mit magasin“. I hver kategori er indlæggene som passer til den kategori, og det håber jeg gør det nemmere for jer at finde det i ønsker at læse om.

Vil du gerne bare læse de sidste nye indlæg på bloggen så kommer det under kategorierne. Der er de sidste nye indlæg i rækkefølge efter hvornår de er udgivet.

Jeg håber i kan lide det nye design. Smid gerne en kommentar med hvad synes her eller på Facebook <3

 

You Might Also Like