Den tyrkiske hverdag Restaurant

Varm anbefaling af Kate & Leo i Cikcilli
I mandags holdte jeg møde med Bo som ejer 2Base omkring nye design projekter til hans ejendomsmægler.

Efter mødet tog vi en lille snak om hverdagen, og her nævne Bo for mig, at han og hans kone (+børn) havde fundet et rigtig lækkert lille billigt spisested i Cikcilli. Via Facebook viste han mig Kate & Leo. Jeg synes navnet var godt og designet af shoppen så super godt ud.

Torsdags var jeg på farten med Cindy. På trods af magasinet næsten lige er udkommet, så er der ingen tid til at slappe af – Vi skal nemlig gentage succesen med et nyt magasin i august.

Dagen med Cindy startede med design af vores nye bykort – Læs indlægget om det her. Efter mødet om bykortet, var jeg blevet pigesur fordi jeg ikke havde fået morgenmad. Da vi allerede var i Cikcilli/Oba området kom jeg i tanke om Bo´s anbefaling af Kate og Leo, så der tog vi hen.

Kate og Leo ser super godt ud udefra.

Bo havde godt sagt maden der kostede halvdelen af, hvad det koster inde i byen, og han havde ret.

Jeg elsker Pasta, og en Pasta alfredo kostede 11 tl ( :O ) i centrum giver jeg altid over 20 tl.

Cindy bestilte vegetarisk pizza, som kostede 15 tl (hvis jeg husker rigtigt)

Efter et par foto af stedet og en lille samtale med den russiske ejer blev vores mad serveret i den lille have der hører til restauranten.

Min pasta Alfredo

Cindys vegetariske pizza

Maden smagte super godt, og omgivelserne var super hyggelige.

Jeg kunne ikke spise op, og som en skøn overraskelse tilbød tjeneren at pakke resten af maden sammen, så jeg kunne få det med hjem. Det sagde jeg tak til, og på den måde blev 1x pasta Alfredo til 11 tl til 2x frokost.

Hvis nogle har lyst til at besøge Kate & Leo, så er deres Facebook her.
You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.