Gæsteblogger: Cecilies første år i Alanya

cecilie i alanya, alanya gæsteblogger, alanya blog, tyrkiet blog

Cecilies har nu boet i Alanya i 1 år. Hun startede sin blog kort efter hun flyttede til Alanya. Det første år i Alanya reflektere hun over her på bloggen som gæsteblogger.

Mit navn er Cecillie, og jeg har bloggen: cecillieialanya.bloggerspoint.dk, og nu har jeg været så heldig at blive spurgt om at gæsteblogge for søde Tea.

Jeg har nu d. 29-06-2017 været bosat her i Alanya i et år, 365 dage, og jeg kan slet ikke komme mig over hvor hurtigt det er gået, og alt det jeg har oplevet!

Det har været underligt, sjovt, trist, nyt og mega fantastisk at flytte til Alanya. Jeg er kommet herned til min tyrkiske kæreste, og har fået en hverdag med ham og et super fedt liv jeg ikke ville bytte for noget andet, og jeg har lært en helt masse nye mennesker at kende. Men samtidig har det også været hårdt, at skulle blive placeret i et land, hvor man ikke kender så meget andet end turist livet. Jeg har været i Tyrkiet 2 gange sammen med veninder og omkring 5 gange sammen med min kæreste inden jeg tog springet og flyttede herned, så jo, jeg vidste da lidt, men slet ikke så meget som jeg gør nu – nu føles det her jo som et hjem og ikke som et ’’fremmet’’ land.

Som sagt så har det da også været ’’ trist’’, i den forstand at jeg har sagt farvel til mine nærmeste venner og hele min familie. Nogen af vennerne snakker man ikke rigtig med mere, selvom man ønskede at man gjorde og til tider savner man måske lidt det liv man havde derhjemme i Danmark. MEN derfor betyder det ikke, at det liv jeg har her, ikke er super fedt. Jeg ser min familie flere gange om året og vennerne er ikke længere væk end et opkald. Udover det, så har jeg jo opbygget et nyt liv her, og fået nogen super dejlige og tætte veninder som jeg ved at jeg altid kan regne med OG jeg har min kæreste ved min side, som virkelig har fået mig til at forstå kulturen og værdierne her i Tyrkiet.

Jeg syntes det har været super spændende at flytte til et andet land, men også lidt udfordrende til tider, nogen ting er bare ikke det samme som hjemme i gode gamle Danmark…. Køerne i bankerne er ulidelige, det samme på hospitalerne og alle andre offentlige kontoer, hvis man skal finde andre friske krydderurter end persille og dild skal du nærmest på skattejagt, prøver du at komme til tiden til en aftale ved at bruge bussen kan du godt glemme det – det sker bare ikke og nej, man vænner jeg aldrig helt til varmen.. Men derfor kunne jeg ikke ønske mig at bo noget andet sted end her i Tyrkiet og sammen med de lokale, for tyrkerne er bare så venlige og tager imod dig som du var det bedste på jorden. Man bliver f. eks straks kaldt for søster af små børn og andre mennesker du aldrig har mødt og kærestens venner kalder dig pr. automatik for svigerinde selvom du kun lige har mødt dem og de slet ikke er i familie med din kæreste.

Så ja, hvordan har det været at flytte til Tyrkiet? – det har været fantastisk, lærerigt, spændende og man har følt sig velkommen hele vejen igennem.

rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.