ucansu selale, ucansu waterfall, flying waterfall turkey, flying waterall alanya, det flyvende vandfald alanya, seværdigheder i Alanya, alanya seværdigheder, alanya oplevelser

Kære dig, som læser min blog

Jeg vil gerne ønsker dig hjerteligt velkommen på min blog.

Jeg er glad for, du har besluttet dig for at bruge lidt af din kostbare tid, på at læse om det jeg skriver på min blog – og send mig meget gerne en hilsen eller et spørgsmål i kommentarfeltet. Er det for offentligt for dig, så er du også velkommen til at skrive mig en email! Jeg bestræber mig altid på at besvare de beskeder jeg modtager, lige meget hvad de handler om!

Rejsebloggen – Teatougaard.dk

tea.tougaard

Læs om samarbejde og mediekit her

Bag om bloggen

Jeg startede min rejseblog i 2015, som et frirum. Jeg lever uden tvivl en anderledes hverdag end mange andre, og min anderledes hverdag vil jeg gerne dele ud af. Måske drømmer du selv om at blive udlandsdansker, om at rejse meget mere, om at tjene penge på at rejse, om at flytte til Tyrkiet, om at starte en virksomhed i udlandet, eller om at blive selvstændig grafiker udenfor Danmarks grænser. Alle de ting gør jeg.

I den ene del af bloggen skriver jeg min rejseblog, hvor jeg har fokus på at inspirer og give håndgribelige guides og dybdegående viden, så I kan benytte min viden til jeres rejser.

Den anden del af min blog handler om min hverdag i Tyrkiet og arbejdet med min virksomhed.

Ano 2020 har jeg også en sektion med fokus på udenlandske opskrifter på mad, jeg har lavet med lokale eller guides til mad oplevelser i udlandet. Der er også en mindre fokus på veganske retter.

På min blog siger jeg tingene, som jeg oplever dem. Jeg pakker ikke noget ind i lyserøde skyer, for sådan er jeg ikke som person. Når noget er lort, så må læserne gerne vide det er lort, ligesom når noget er SKIDE GODT, så skal I vide at det var helt vildt perfekt!

Tak fordi du læser med!

Gdansk, seværdigheder i gdansk, seværdigheder i polen, museum om anden verdenskrig, anden verdenskrig museum, museet om anden verdenskrig, gdansk museum, anden verdenskrig museum i Gdansk, anden verdenskrig i Polen, oplevelser i Polen, Oplevelser om Gdansk, rejseblog, rejseblogger, rejseguide til Polen, polen rejseguide, polen rejseblog

Om mig

Mit navn er Tea. Jeg er sommerbarn fra 1990 og 100% dansk af arv.

Jeg lever af at være Content creator og journalist med fokus på rejseartikler. Hver år udgiver jeg også et magasin igennem mit firma Alanya.Dk. Se magasinerne her.

Jeg er udenlandsdansker med bopæl i Alanya, Tyrkiet. Når jeg ikke arbejder i min egen virksomhed, så rejser jeg rundt som dansktalende freelance rejseleder. Jeg rejser også meget på egen hånd, hvor jeg udforsker verden, både højt oppe i bjergene og helt ude ved kysten.

Jeg har boet i Tyrkiet siden 2014 og er selvudnævnt ekspert i den tyrkiske kultur og deres madkultur. Jeg elsker Tyrkiet og jeg elsker at bo her.

Det har jeg lavet

Jeg har haft fuldt fart på i mit liv og har opnået en masse ting, som jeg er rigtig stolt af.

Listen tæller blandt andet:

 • Udannet indenfor tøjdesign med speciale produktion og konstruktion.
 • Designet en no-name tøjkollektion.
 • Været Danmarks yngste radioværtinde og arbejdet på Radio 1 og Skala.fm
 • Interviewet en række kendte danskere i radioen, til lokal aviser og for mit eget firma Alanya.Dk
 • Været model for forskellige danske firmaet og udgivelser. For at nævne nogle stykker: Robert Hansens bog, Michael Wulff show: Mikael Wulff forklare alt, reklame for diskotek Karel von mander, Reklame for Oddset og optaget en musikvideo til Mediehuset Midtjyllands avis.
 • Haft 2. magasin forsider. En på Gear magasinet og en på et livsstilsmagasin.
 • Uddannet på Teko i Visual fashion communication.
 • Arbejdet som selvstændig grafiker i Danmark og blandt andet lavet grafisk arbejde for Idol!nc, HK, Jonatan Spang, Myowncar, 3F, Goncoop, Havana Club m.m
 • D.D udgivet 11 fysiske magasiner igennem mit firma Alanya.Dk og designet 30+ online magasiner for mine kunder og samarbejdspartnere.

Når fortiden er fortalt i korte bider, så kan I følge min fremtid her.

Tea Tougaard, tea tougaard forside model, Tea Tougaard model, model Tea Tougaard, blogger Tea Tougaard, magasin designer, designer af magasin, sådan designer du et magasin

Presse og SOME omtale

I forbindelse med mit arbejde har jeg og mit firma været omtalt i forskellige aviser, websites og SOME. Jeg er blandt andet blevet omtalt hos Momondo.dk, Midtjyllands avis, rejsetanker.dk, Rejseblokken, Ekstra posten, Se og Hør, Alanya Haber , Loveantalya, Helt op til månen og mange flere.

Kontakt

hello@teatougaard.dk eller i kontaktformularen for neden.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har et spørgsmål, ris og ros, eller gerne vil i kontakt med mig om en opgave eller grafisk design.

Annoncering og reklamer

Jeg tjener penge på bloggen via reklamer, affiliate links, linkbuilding og sponsoreret indlæg.

Jeg takker gerne ja tak til et godt samarbejde med virksomheder, hvor produktet eller oplevelsen, er et helt perfekt match med min personlige smag og indholdet på TeaTougaard.dk. Alle henvendelser skal ske på mail hello@teatougaard.dk eller via kontakt formularen

Copyright

Alle billeder taget af mig på Teatougaard.dk og tilhørende sociale medier må ikke bruges uden skriftlig tilladelse.

Dette gælder både billeder på blog, Facebook og Instagram.

Overtrædelse af ophavsretten medfører både et erstatningskrav og krav om øjeblikkeligt at fjerne af alle billeder.

Ønsker du at bruge billede, så kontakt mig på hello@teatougaard.dk 

  18 Comments

  1. Hej Tea.

   Du har tidligere været behjælpelig, da jeg havde et par spørgsmål omkring Tyrkiet.
   Jeg har en lejlighed på Goldcity i Alanya… og har brug for lidt transport.
   Derfor her jeg brug for lidt info vedr køb af en ATV.

   Jeg har tænkt på en demo/brugt 400CC til ca. kr 20.000.-
   1. Kender du nogen der kan du skaffe mig en brugt ATV ?
   2. Hvad koster den ca. i årlig afgift og forsikring ?
   3. Kan jeg kører den med alm. bil-kørekort ?
   4. Skal jeg have opholdstilladelse for at købe en ATV ?

   http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-kuba-plakali-2-el-kuba-lh-400-4×4-t-3-belgeli-tum-k.k-9-tks-semsa-275577359/detay

   Mvh/ Bent Hansen. 5400 Bogense. DK.

   1. Hej Bent.

    1. Jeg kender ikke nogen, som kan skaffe en ATV.
    2. Den du køber Atven af bør kunne hjælpe dig med, hvad den specifikke ATV koster om året. Hvis du vil have et tilbud på en forsikring, så skriv en mail til mig på tea@alanyadk.dk, så klare vi det der.
    3. Du skal have motorcykelkørekort.
    4. Hvis reglerne ikke er blevet ændret fornyeligt, så kan du godt købe et køretøj uden en opholdstilladelse. Køber du den brugt går du jo også uden om systemet.

    Du er altid velkomme til at skrive en mail, det er nemmere at svare på spørgsmål der, end her på bloggen.

  2. Hej Tea,

   Jeg flyttede til Tyrkiet i sommeren 2015. Sidste år boede jeg i Salihli som ligger i Manisa-regionen. Pt. bor jeg i Trabzon (Sortehavsområdet), som er en del køligere. Jeg vil gerne bo og arbejde i Middelhavs- eller i det Ægeriske havområde. Jeg er flydende i dansk, engelsk og tyrkisk. Jeg er skolelærer, men kan også besætte andre former for stillinger. Har kundskaber og viden indenfor mad, sundhed og pleje.

   Kære Tea, har du kontakt til eventuelle danske virksomheder i Alanya-regionen eller kender du nogen, der kan sætte mig i kontakt med personer eller virksomheder, der kunne være interesseret i en med dansk-tyrkisk-engelsktalende kundskaber. Også frisk på noget iværksætteri.

   Takker på forhånd, og håber du kan hjælpe mig.

   Mvh.
   Jakob Refik

   1. Hej Jakob.
    Jeg skriver en privat mail til dig, så får du dine svar der

    Mvh Tea.

  3. Hej Tea,
   Jeg skal til Alanya i oktober og overvejer at få syet gardiner dernede da jeg har hørt det er noget billigere end i DK.
   Har du nogle steder du kan anbefale hvor jeg evt også kan købe stof?
   På forhånd mange tak for hjælpen og tak for en dejlig blog.

   1. Hej Gitte.

    Byen vrimler med stofbutikker, og det er sandt det er meget biligere hernede og ligeså er det at få dem skrædder syet.
    Gå en tur i centrum bag EV restauranten, så finder du de store butikker.

    // Tea

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.