Alan Xafira Deluxe Resort,

Den travle sommer gør jeg ikke ser min skønne kæreste Taner særligt meget.

Det er mest min egen skyld, da det er mig der rejser rundt, mens han bare passer sit revisor arbejde og går i fitness. Men lige meget hvis “skyld” det er, så er kærlighed noget man skal investere i.

Inverteringer koster nogle gang penge, og med penge kan man nogle gange virkelig købe kvalitetstid. Jeg har derfor booket 1 overnatning på det rasende dyre og utrolig smukke Alan Xafira Deluxe Resort fra lørdag til søndag.
Alan Xafira Deluxe Resort,
Det ser lækkert ud ikke?

På Alan Xafira Deluxe Resort (træt af at læse det lange navn nu?) kan vi spise og drikke, svømme og nyde tid med hinanden. Der kender vi ingen, og telefoner, computere og tv er ikke i fokus, det er kærligheden.

Jeg GLÆDER mig ubeskriveligt meget til at være sammen med Taner. Normalt er han umulig at få med på ferie, og gang på gang har jeg måtte true med at tage afsted alene. Han kommer dog altid til sidst. Når vi kommer hjem fra en altid god ferie, så er det altid Taner der fremhæver minderne, og leger slideshow med ferie fotos på sin telefon. Det er meget sødt, men også utroligt man skal tage kampen om at komme afsted hver gang.

Afgang til Alan Xafira Deluxe Resort er lørdag morgen kl 12.00, efter jeg har sovet et par timer fra min hjemkomst fra Cypern, også starter 24 timers afslapning. Søndag eftermiddag går turen hjem igen, og mandag morgen kl 05 går turen mod Kappadokien med Eurodan ♥ (så passer Sanne på Cypern imens 🙂 )
Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.