Magasin, magasin design, design af magasin
I øjeblikket går det super stærkt ( og jeg nyder det)

I går kom jeg hjem fra 3 dage i Kappadokien, i dag skal jeg dele magasin rundt sammen med Cindy, og i morgen tidlig kl 07.05 flyver jeg fra Antalya til Nordcypern, for at være der i 5 dage.

Magasinet har af flere omgang været forsinket fra trykkeren, og vi havde først forventet det i onsdags, hvor jeg skulle kører MOD Kappadokien, “heldigvis” kom det først da jeg kørte hjem fra Kappadokien i går, og det gjorde ventetiden til jeg havde det i hånden lidt mere overskuelig.

Cindy en super partner, som i går tog det første tunge slæb med at levere magasiner. I dag gør vi det sammen, og jeg glæder mig til at levere det. Det er noget af det sjoveste ved hele processen med at lave magasin.

Listen over de steder der allerede har fået magasinet, kan du se her.

I morgen går turen mod Nordcypern. Det er min 2 tur i år. Hvorfor jeg rejser så meget til Cypern, skal jeg nok afsløre meget snart.

Billeder fra de sidste par dage:

Turen mod Kappadokien bød på en smuk morgen himmel.
Onsdag var jeg endnu engang på besøg i det smukke Mevlana museum
Fantastiske Kappadokien.
Cindy sendte mig dette foto da magasinerne var blevet leveret.
I går fik jeg så endelig mit magasin i hånden for første gang.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.