6 seje forretningskvinder i Alanya

Forretningskvinder i Alanya, Alanya forretningskvinder, danske virksomheder i alanya, alanya danske virksomheder

Alanya’s virksomheders lederstillinger er hovedsageligt besat af mænd, ligesom i Danmark.

Men i Alanya findes der også flere fantastiske kvindelige virksomhedsdrivende. Igennem tiden har jeg lært mange af dem at kende, og flere af dem er ligeså blevet nogle af mine gode veninder.

De kvinder jeg kender, som driver virksomhed i Alanya, har den fantastiske evne at de støtter hinanden fantastik godt, og på tværs af mange af dem også gode venner og laver mange sjove ting sammen. Inger Lise (Be fit), Stephanie (Taste) og jeg har f.eks for nydeligt været på Le Grillé og få årets første bøf, mens Cindy (Hello Magazine) i år er blevet min nye officielle partner med udgivelsen af magasinet.

Jeg har besluttet mig for at lave et blogindlæg med nogle af de skønne kvinder sommer kender og beundre for at drive fede virksomheder i Alanya, og som alle sammen er kvinder der inspirerer mig, og gør mig stolt af at være virksomheds drivende kvinde i Alanya.

Cindy Olcan – Hello Magazine
Jeg har løbende snakket med Cindy igennem de sidste 2 år, og i vinters besluttede vi os for at gå sammen, og i fællesskab lave et magasin til 2017. Cindy har lavet Hello magasinet i 10 år, og udover det store arbejde hun har lavet der, så er hun også formand for Alanya Rotary club, en fantastisk mor og hustru.

Stephanie -Restaurant A different Taste
Stephanie er uden tvivl Alanya’s lækreste svensker, og derudover er hun så vidunderlig sød, kærlig og sjov. Det er ca 1 år siden jeg lærte Stephanie at kende, men fra første dag har vores venskab udviklet sig. Stephanie er innovativ og en kvinde med ben i næsen, når hun driver sin virksomhed. Privat er hun hende den søde, der sørger for at samle venner og arrangere en champagne brunch.

Inger Lise Ødegård – Be fit fitness
Norske Inger Lise har jeg kendt i over 2 år nu, og selvom der er en betydelig alders forskel, så har vi et fedt og stærkt venskab, hvor kram bliver givet og sandheder sagt. Inger Lise driver sit fitness center Be fit med positiv energi og Girlpower. Forretningsmæssigt designer jeg alt og laver alt marketing til Be fit fitness, hvilket gør at jeg med tit er i kontakt med Inger Lise til en forretnings/veninde samtale. Inger Lise er en personlighed alle vil være beæret over at kende.

Gitte Kildevæld – Eurodan
Gitte og hendes mand Anders er i løbet af det sidste år blevet mere en slags ny familie end bare venner. Gitte driver sammen med Anders og deres tyrkiske partner Ismail Eurodan, som er en virksomhed der udlejer biler, kører transfer, arrangere turer med dansk ledsager og meget meget mere. Gitte driver Eurodan med hjertet, og de ansatte er ikke i tvivl om at de altid kan komme til hende. På de sociale medier får Eurodan stor ros for deres services, og den ros skal de også have af mig! Hele teamet er fantastiske og jeg er meget glad for at kende dem.

Sanna – Kleopatra homes
Finske Sanna er en af mine nyeste bekendtskaber. Jeg mødte hende til en vinsmagning på Taste, og hun gjorde stort indtryk. De sidste 7 år har Sanne drevet sin ejendomsmægler, og hun er en sej kvinde uden tyrkisk partner i hverken virksomheden eller privatlivet.

Duygu – Alanya Dental help
Det er lidt over et år siden jeg første gang mødte Duygu som i dag er min tandlæge. Hun er en skøn tyrkisk kvinde med ben i næsen og hjertet på det helt rigtige sted. Hun er ikke oprindelig fra Alanya, men er kommet hertil for at bo sammen med sin kæreste. De bor sammen uden at være gift, hvilket unormalt i Tyrkiet men super cool synes jeg. Som tandlæge kan jeg varmt anbefale hende, hun er pisse dygtig, og har magiske hænder så man næsten ingen smerte føler.

Dette er pt min liste, men jeg håber der kommer mange flere forretningskvinder på listen i fremtiden!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.