Ferie til Olympos booket, men ikke planlagt!

det brændende bjerg, temer, oplevelser i kemer, olympos, blog om Tyrkiet, dansk i tyrkiet

Fornyelig skrev jeg det her indlæg, om at Taner var forfærdelig at planlægge udflugter med, pga. hans “tryghedsnarkonami”.

Men vil min store overraskelse var ham helt klar på en tur til hippie byen Olympos i hans fri weekend den 29-30 oktober.

Jeg har hørt meget godt om Olympos, og at det er en helt anden måde at holde ferie på. Hele byen er bygget op af træhytter og Bungalows, og området tiltrækker lidt mere “frie” folk (bedre kendt som hippier!)

I nærområdet er der også flere spændende ruiner, Kemer byen, det brændende bjerg og Sea to sky svævebanen.

Vi har booket hotel/træhytte på Booking.com, hotellet hedder Olympos Orange Bungalows

44960854

Selvom billederne af hotellet ikke ser ud af noget særligt, så får hotellet alligevel 8,4 ud af 10 på Booking.com, og over 208 mennesker har anmeldt stedet. Derudover er der både morgenmad og aftensmad med i prisen.

Det skal jeg se på min ferie!

En af de ting jeg glæder mig super meget til at opleve er det brændende bjerg, som på tyrkisk hedder Yanartas dağ.

Bjerget ligger 200 meter over havets overglade, og det er metangas der siver ud igennem bjerget og skaber flammerne som har brændt i er end 2500 år.

Som jeg har fået det at vide kører der busser hver aften hen til bjerget, derefter skulle tage omkring 15 minutter at gå på toppen af bjerget, og der kan man så opleve de mange små flammer der stikker op af bjerget.

Derudover vil jeg gerne en tur ind omkring Kemer, og opleve byen samt tage en masse billeder, men min plan er vi gør det på hjemvejen søndag.

Hvad mere jeg kommer til at se, må tiden vise, og kan jeg finde tiden til det, skal jeg nok skrive et indlæg om mig tur <3

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I TYRKIET, REJSER TIL OLYMPOS, SEVÆRDIGHEDER I TYRKIET, OPLEVELSER I KEMER, GODE REJSERÅD, REJSEBLOG, REJSETIPS, FIND FLYBILLETTER TIL TYRKIET, MINE REJSERÅD, REJSER I TYRKIET REJSEBLOG, REJSEBLOGGER, MINE BEDSTE REJSERÅD, OPLEVELSER I TYRKIET, BLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM ALANYA, ALANYA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.