kappadokien, dansk tur til kappadokien, oplev kappadokien, danks guidet tur til kappadokien

Den 4. september var jeg på vej til Kappadokien med mine 2 veninder. Der lovede jeg her på bloggen at skrive om turen når jeg kom hjem.

Det fik jeg aldrig gjort og siden har der været helt stille på min blog.

Bloggen er min hobby, og jeg har altid lovet mig selv, at når arbejdestimerne bliver lange, så skal jeg ikke stresse over at opdaterer bloggen. De sidste par uger har været med fuld knald på, det har været fantastiske uger da jeg jo elsker mit arbejde, men også lange dage og for lidt kram til min søde kæreste.

Men hvad har jeg så lavet i denne måned? Jeg har rejst i Tyrkiet og været hjemme til Kurban Bayram

En tur til Kappadokien

Turen til Kappadokien var perfekt! Vi hyggede os så meget, fik set en masse og grint en masse.

kappadokien, danks tur til kappadokien, oplev kappadokien, danks guidet tur til kappadokien img_8612 img_8538 img_8572 img_8573

Kurban Bayram

Efter Kappadokien kom Kurben Bayram, hvor Taner og jeg slagtede en ko – Eller rettere sagt delte en ko i 5 med andre. Det gav en forfærdelig masse kød, men skønne Merete og Finn heldigvis hjalp mig med at “genkende” (så jeg ved, hvad kødet er og hvordan jeg skulle lave det) og med at skære ud, så det kunne komme i fryseren. 1/3 af vores kød er blevet givet til de fattige, 1/3 har vi delt med venner som ikke selv slagtede, og 1/3 har vi selv beholdt. Læs mere om Kurban Bayram her!

Sådan så der ud hos mig mens vi delte kød op

2016-09-12-18-16-36

Sådan her så det ud ved mine svigerforældre kl 02.00 samme dag, efter de havde slagtet deres ged.

2016-09-13-00-38-07

En tur Pamukkale

Forleden var jeg igen på tur. Denne gang var jeg i smukke Pamukkale, hvor jeg gik lange ture imellem de mange utrolig ruiner, samt gik en lang tur ned langs kalkterrasserne.

Det er en skøn tur, jeg bestemt vil anbefale til alle!

skaermbillede-2016-09-30-kl-09-23-04 skaermbillede-2016-09-30-kl-09-29-30 skaermbillede-2016-09-30-kl-09-28-03

I dag er det sidste dag inden min praktikant Tigdem rejser hjem, så i dag skal vi kigge på udbyttet af de sidste måneders arbejde, samt ud og hygge lidt inden det hele er “slut”.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.