Hvorfor er jeg er i karantæne, så du kan holde ferie?

Livet i udlandet, job i udlandet, guide til at flytte til udlandet, flyt til Tyrkiet, Flyt til Alanya,

Det er sindssygt mange ting der fylder i mit hoved for tiden.

Mange kan til en vis grad retfærdiggøres, men der er særligt én ting, som jeg lige nu synes er total bims

Det faktum at jeg, som fastboende i Tyrkiet, skal være i karantæne, men turisterne IKKE skal.

Road trip igennem Tyrkiet, fra Kars til Alanya, Cappadocia, Kappadokia, kør i Tyrkiet, Køre forholdene i Tyrkiet, Dansk blog om Tyrkiet

Lad mit sætte det lidt mere i perspektiv.

D.D er der udgangsforbud hver aften fra kl 21 til næste morgen kl 05 og hver fredag kl 21 til mandag morgen kl 05 (weekend udgangsforbud). I weekenden har man lov til at gå ud og handle fødevare, men ikke gå en tur eller tage på stranden…

Med mindre man turist i Alanya. Er du turist, så må du nemlig gøre lige, hvad du har lyst til i weekenden. Du kan gå på stranden, tage på restaurant, løbe en tur i bjergene eller hygge dig med dine venner.

Jeg har svært ved at se logikken i, at fastboende, altså os der hele året rundt bidrager til landet, betaler for el og vand, handler i supermarkederne og bagerne osv, skal have begrænset frihed, mens folk som kun bidrage ganske kortvarigt til landet økonomi må gøre, hvad de ønsker (for ikke at tale om at statistikker siger turister bidrager med 3x så meget CO2, som fastboende gør)

Mit liv skal begrænset til det ekstreme, for at DU kan få en god ferie?

Seriøst, jeg er da pisse ligeglad med dine ferie eller dit savn til Alanya, jeg vil have MIN frihed tilbage i min hverdag først, også kan jeg måske ønske dig ”God ferie” efterfølgende.

Vi vil alle sammen gerne rejse rundt i verden og at se turister, der opfører sig, som om Covid-19 ikke findes i Alanya, pisser mig total af. Særligt efter som at Alanya lige nu er højrisiko zone.

I 1 år har jeg nu konstant skulle være omstillingsparat til nye regler, hvilket der mildest talt har været mange af, men vi har ikke opnået de ønskede resultater.

Alligevel ønsker vi turister velkommen og giver dem den særbehandling, som vi alle gerne vil have, men ikke kan få.

Note: Og jeg har slet ikke nævnt, hvor træls det må følelses for dem der er +65 eller børn, som lever med endnu flere begrænsninger.

Læs også >> Restriktionerne strammes endnu engang i Tyrkiet

Alanya borgmester, Alanya 800 år, alanya by, Blogger fra Tyrkiet, blogger i Tyrkiet, Blogger i Alanya, Alanya bloggen, Borgmester i Alanya, Alanya komité,

Lad os også snakke om maskerne

Vi har skulle bære masker længe før det blev et emne i Danmark. Jeg husker, hvordan jeg grinte af det ramaskrig der var i danske forums, da I fik at vide, I skulle bære det i offentlig transport.

HAHA prøv at have en maske på i 40 graders varme i Alanya!

Og selvom vores kære turister IKKE er fritaget fra at gå med maske, ja så virker de komplet ligeglad med de regler.

Læs også >> På bazar med min tyrkiske svigermor

– FLOT KLARET, bare skid på de lokale med at vise, at DU er på ferie og DU ikke synes, du behøver følge landets regler.

Politiet, butiksansatte, tjenere osv beder dag ind og dag ud folk om at tage masker på og politiet forsøger så vidt som muligt ikke at give bøder, for at bibeholde den gode stemning.

Men politiet kan ikke være alle steder og de burde de ikke skulle. Respektere os nu bare eller lad hver at holde ferie i Alanya, PLEASE!

Du er velkommen til at dele dine meninger til mit sure opstød i kommentarfeltet eller på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.