Kan man vide om ens kæreste er (u)tro?

kæreste i turistbranchen, kæreste alanya, parforhold alanya, alanya parforhold,

Mange drenge jeg støder på i Alanya lever i “åbne forhold”, det er bare sjældent deres kæreste ved de har et “åbent forhold” (=drengene er utro, pigerne ved det ikke).

Modsat flere piger jeg møder, har jeg aldrig været i tvivl om at Taner var mig tro. Jeg har altid adgang til hans telefon, jeg får altid billeder når ham er ude med vennerne og jeg har altid følelsen af han kun tænker på mig. (og skulle det en dag vise sig det modsatte, så kommer jeg naturligvis til at føle mig som et fjols)

Der er også nogle mere håndgribelige fakta, som gør som forstærker min 100% sikkerhed for troskab.
Taner er (røvkedelig) revisor. Pigerne i hans liv er MIG, hans mor, Jasmin på 8 år, hans fætters datter på 4 år, kollegaer og (røvkedelig) tidligere skole veninder, som også er revisorer. Dermed ikke sagt han ikke kan være utro, men hans få bekendtskaber gør mulighederne begrænset, sammenlignet med det kødmarked mange andre arbejder i, i Alanya. Derudover har jeg altid adgang til hans telefon, telefon nummeret på hans kammerater (for alle altid kan finde hinanden), og en general følelse af at han ikke ønsker at have andre piger, eller ødelægge det vi har sammen.

Derudover er der fakta om at vi bor ved siden af hans forældre (de bor i nabolejligheden ca 20 cm fra min hoveddør). Taner går ikke i byen og drikker sig fuld, uden jeg er med og sidst men ikke mindst så kan han ikke fortælle en troværdig løgn, om så det gjaldt hans liv.

Som sådan følelses det forkert at forklare hvorfor min kæreste IKKE er utro, for det er han bare ikke, men jeg ved også der sidder læsere der ønsker at læse, at disse forhold også eksistere. Der sidder sikkert også læsere nu og tænker “fuck en naiv dansker tøs”, men dem kan jeg nok ikke overbevise lige meget hvad.

Jeg var engang på Mollys pub, mens Taner var ude og fiske på en båd med nogle venner. De danske herre på Mollys drak, og flere spurgte til hvor min kæreste var. Jeg svarede han var på fisketur, hvorefter en af dem kvitterede med gåseøjne “haha jaja på fisketur”. Han forsøgte tydelig at få mig til at føle mig utryg ved om Taner fortalte en løgn eller ej.

Jeg svarede han helt kort “Jeg kan ikke bruge enten af mit liv på at tjekke om Taner lyver, men indtil nu har han aldrig givet mig grund til at tro han var andre steder, end hvor han sagde han var”. Jeg husker situationen tydeligt, for det gav mig sådan en ro i maven at jeg fik mulighed for tydeligt at understrege at jeg stoler på min kæreste. Set med Taners øjne skal han jo også stole på at jeg opfører mig pænt, når jeg er på Mollys pub med fulde danske herre. 😉

Har du en også en dejlig kærlighedshistorie, så del den gerne her, eller på Facebook
Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.