Mit første indlæg

Alanya, blog fra alanya, blog fra tyrkiet, blog fra udlandet, udlandsblog, fakta om Alanya, Tea tougaard blog, tea tougaard model, Alanya.dk, Palm beach

Jeg har startet denne blog, fordi jeg gerne vil dele mine oplevelser med den tyrkiske kultur, hverdagens udfordringer og mit grafiske arbejde lavet i Tyrkiet.

For lidt over 1 år siden startede jeg firmaet Alanya.Dk. Det startede som en infoside om en tyrkiske/Alanyas kultur. I januar oprettede jeg Alanya.Dks hjemmeside og 1. magasin udkom D. 1 maj i år og 2. Magasin udkom D. 15 juli.

Alle omkring mig siger jeg gjorde det umulige. Jeg har på 6 mdr. skrevet alle artikler i magasiner (med undtagelse af private fortæller fra de freelancere jeg samarbejder med), designet ALT i begge magasiner, været fotograf til største delen af magasinernes fotos, administret og holdt Facebook og hjemmeside opdateret på næsten dagligt, solgt alle reklamerne i Magasinet, klargjort til tryk og sidste men ikke mindst omdelt de 5000 trykte magasiner til Alanya.Dks partnere i hele Alanya (under 24 timer efter det kom fra tryk).

Og jeg indrømmer, det har været de hårdeste 6. mdr. i mit liv!

Faktisk havde jeg lovet folk, at der ville udkomme 3. Magasiner om året, men jeg lærte for mange år siden at sige stop i tide, og indrømme når jeg har lovet mere end jeg kunne holde.

Jeg har valgt ikke at lave 3. magasin, fordi inden kan køre i så højt et tempo, som jeg har udsat mig selv for de sidste 6. mdr. Men også fordi jeg i processen blev røvrendt, af nogle mennesker, der blev betalt for at gøre min arbejdsbyrde nemmere, men i stedet endte med at ligge mere pres på projektet. Det lover jeg at skrive et indlæg om senere.

Men når man lukker en dør åbnes en ny.

I takt med jeg var rundt at sælge reklamer til magasinet, fik jeg også mulighed for at ligge et godt ord ind for mig selv som uddannet dansk grafiker. Det har nu givet pote i, at jeg har fået en rigtig fin lille kundegruppe, som byder ind med en god portion blandt arbejdsopgaver, som jeg i fremtiden vil dele her på bloggen.

alanya.dk magasinet, magasin om alanya, alanya.dk, blog om alanya, blog om tyrkiet, alanya blog, helleialanya, blog fra udlandet,
Mit 2. magasin udkom 15 juli.
Alanya_magasin
Mit 1. magasin udkom 1 maj i år
Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.