Min frokost i Alanya med Silas Holst

silas holst, silas holst alanya, tyrkiske gadehunde, gadehunde tyrkiet, tea tougaard, alanya dk, alanya dk silas holst, tea tougaard silas holst

I går spiste jeg frokost med skønne Silas Holst.

Det har længe været aftalt, at jeg skulle lave et interview med ham, omkring projektet med de tyrkiske gadehunde i Alanya, som han er frontperson for.

Det var først meningen, at vi bare skulle have klaret det over Facebook, men da Silas i øjeblikket er i Alanya, aftalte vi i stedet at spise en frokost på En Vie Beach.

Det var første gang jeg mødte Silas Holst ansigt til ansigt, og hvis nogle skulle være i tvivl så er han er utrolig sød Alanya-silas-holst-en-vie-beachpersonlighed.

Vi snakkede først om hans projekt med de tyrkiske gadehunde (læs artiklen her), som jeg godt kan forstå, at han brænder så meget for.

Men vi fik også mulighed for at snakke om hans forhold til Alanya, og hvordan alting går med den lejlighed ham og hans mand købte i august 2015.

Silas er en nem fyr at en samtale med, og han er åbenlyst en meget interesseret i Alanya, og hvad der rør sig her, samt at lærer lidt hverdags tyrkisk.

For mig er det fedt at taler med nogen, som er interesseret i den viden jeg har om Alanya og det giver mig muligheden for at dele den.

Alanya.Dk magasiner til Silas Holst

Jeg havde naturligvis også taget sidste års Alanya.Dk magasiner med til ham, og dem virkede han oprigtig glad for at få, hvilket naturligvis gjorde mig utrolig stolt og ydmyg.

Hans nye lejlighed i Alanya skal bruges som udlejningsbolig når han og hans familie ikke er i den, og han lovede at ligge magasinerne der, så hans lejere også kunne læse i dem.

Sammen med Silas tog jeg en selfies om jeg lagde vores #alanyadk instagram. Til min store overraskelse tog Silas også et billede af mig og lagde på hans instagram. Billedet havde allerede 2 time efter fået ca. 600 likes (det er rigtig mange likes i min verden!)

Vi aftalte også at mødes igen, så jeg kunne vise ham vores hus oppe i bjergene og introducere ham for en del af den tyrkiske kultur, man ikke ser som turist. En aftale jeg vil glæde mig til!

Skærmbillede 2016-05-04 kl. 19.12.47

silas holst, silas holst alanya, tyrkiske gadehunde, gadehunde tyrkiet, tea tougaard, alanya dk, alanya dk silas holst, tea tougaard silas holst

2 Comments

  1. […] forbindelse med interviewet spiste jeg den hyggeligste frokost sammen med Silas, som bare er så sød og kærlig en person. Jeg er helt forelsket i hans […]

  2. […] Læs også >> Min frokost i Alanya med Silas Holst […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.