Mit 3. magasin er ankommet + en uønsket regnbyge

alanya magasin, alt om alanya magasin, magasin alanya, alanya dk magasin,

I går, efter flere søvnløse nætter, kom mit 3. Alanya.Dk magasin fra trykken.

alanya magasin, alt om alanya magasin, magasin alanya, alanya dk magasin,
Første lad med årets første Alanya.Dk magasin

Til mit store held har Baba en stor Pick Up, som processen med at levere magasinerne noget nemmere (“fedt” at være chefen, når man stadig skal lave alt det hårde arbejde)

Magasinet ser (heldigvis) ud som jeg forventede. Jeg er særligt glad for, de har skæret magasinet rigtig pænt til. Desværre har jeg nu opdaget at et par af mine fotos ikke var i høj nok kvalitet – ØV.

Jeg har også opdaget at flagene på forsiden på en eller anden måde ikke er kommet med – mere ØV.

Vi fik allerede i går aftes leveret en stor del af magasinerne rundt til vores samarbejdspartnere. Se hvor her!

Resten hentede vi hos kargo firmaet, og lod ligge i bilen (der er omkring 1,5 ton magasiner der) – og selvom det naturligvis ikke har regnet i flere dage, så begyndte det naturligvis at regne i mores kl 6.30.

Taner springer ud af sengen for at begynde og bære magasinerne der ligger på ladet indenfor. Baba træder til bære magasiner ind (igennem mit gæsteværelses vindue). Så er den morgen fitness vist på plads!

2016-05-13 06.43.03
Morgen gymnastik igennem vinduet

Magasinerne er blevet leveret 4 dage for tidligt, det klager vi ikke over, men i dag bliver der ikke leveret magasiner, da jeg har valgt at prioritere højere at fejre min veninde Nicolines fødselsdag sammen med flere af de andre søde danske piger her fra Alanya på Crazy Horse Sushi.

Det betyder tilgengæld at lørdag og søndag skal gå med at levere magasinet til de sidste af partnere, og derefter skal jeg have lavet en liste med hvor læserne kan hente et magasin, en liste ret mange allerede efterspørger.

magasin alanya, dansk magasin alanya, engelsk magasin alanya

2016-05-13 12.46.33

1 Comment

  1. […] foredrag, jeg spiste frokost med Silas Holst men vigtigst af alt så kom året første og eneste Alanya.Dk magasin, som vi efterfølgende fejrede med en super vellykket […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.