Selvforkælelse før jul: VIP spa hos Zenn spa

Zenn spa, zenn spa alanya, hamam alanya, tyrkisk bad alanya, alanya tyrkisk bad

Turen hjem til Danmark og jul står for døren.

2019 har som år været fyldt med mange succeser, som jeg ikke har fået fejret – fordi jeg er en lort til at fejre mig selv og min sejre.

For tiden er der koldt og øv i Alanya. Jeg bor stadig i min gamle lejlighed, som tilbyder øv-bade med lunken vand, og en iskold gang man skal igennem når badet er forbi.


Et godt år og lysten til et varmt luksus bad, resulterede i jeg bookede en VIP Hamam til mig selv og kæresten.

Jeg benytter fast Zenn spa, fordi der er sindssygt lækkert og privatlivet bliver værnet. Jeg føler mig som en stinkende rig prinsesse, hver gang jeg er der, selvom prisen kun er en lille smule mere end de almindelige hamams.

Zenn spa, zenn spa alanya, hamam alanya, tyrkisk bad alanya, alanya tyrkisk bad
Det første tyrkisk bad, jeg nogensinde har fået lov at lege med skummet i.

Wow og mums en lækker hamam

 Det er første gang jeg har booket en VIP. Normalt tager jeg deres “almindelige” Hamam, men en del i mit liv skulle fejres og juleforkælelse var velfortjent. Hos Zenn er VIP Hamam ikke bare en udvidet udgave af deres almindelig hamam – det er et specielt rum. I VIP rummet er der jacuzzi, sauna, 2 brusebade i guld, 2 massage borde og marmor belagt afdeling til den traditionel tyrkiske hamam.
Zenn spa, zenn spa alanya, hamam alanya, tyrkisk bad alanya, alanya tyrkisk bad
Vi klædte om i VIP rummet og fik 30 minutter til os selv. Vi bruge 15 minutter i jacuzzien, et hurtigt brusebad også ind i saunaen. Normalt er saunaerne for varme at opholde sig i, fordi der også er varmt i Alanya, men efter 5 dage med regn, har gjort jeg var blevet kold helt ind til knoglerne og jeg kunne med lethed have sat meget længere i saunaen (Finland, jeg forstår jer nu!)
Derefter et traditionel tyrkisk Hamam: peelingen og skumbad. I Zenn spa får man også en saltskrub. Det får man både i VIP og deres almindelig Hamam.
Zenn spa, zenn spa alanya, hamam alanya, tyrkisk bad alanya, alanya tyrkisk bad
Ser jeg afslappet ud?

Derefter var det tid til at slappe af (hahaha slappe af fra min afslapning) hvor vi fik en stor morgenkåbe på, en tallerken med frugt og vand.

Zenn spa, zenn spa alanya, hamam alanya, tyrkisk bad alanya, alanya tyrkisk bad

Afslutningsvis kom vi til min favorit del: massagen! Elsker elsker elsker massage, jo længere jo bedre! En olie massage med hot stone i en hel time. Jeg var meget lykkelig indeni.

Da vi var færdige, var vi alligevel ikke færdige. Der var ingen stress med at forlade VIP’en. Vi fik en kop te og slappede mere af samt tog en brusebad mere.

Fantastisk oplevelse og jeg er helt klar til jul nu!

Er du i Alanya og skal fejre noget specielt eller bare nyde livet lidt ekstra, så anbefaler jeg, du forkæler dig selv og en du holdet af men den ne luksus oplevelse!

Prisen er 200€ men Zenn spa har skrevet til mig, at Alanya.Dk læsere får 25% på deres Hamam denne vinter (både VIP og Almindelig Hamam) – måske en julegave ide?

Praktisk information om Zenn spa

Hjemmeside: www.zennspa.com
Facebook: zennluxuryspa
Instagram: zennluxuryspa

Telefonnummer: +90 242 518 18 38

Indlægget er ikke sponsoreret – det er blog mig,der gerne vil fortælle dig om en skøn oplevelse jeg har haft i Alanya. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.