Der er de dele af rejselivet, som jeg deler med verden og som ofte ser super cool ud.

Også er der alle de forberedelser man hele tiden skal gøre sig, når man ligesom mig har et meget aktivt rejseliv, som man ikke rigtig deler, fordi det er lidt ucool.

Denne artikel er sponsoreret af Parfumdreams, hvilket betyder der i artiklen er reklamelinks til deres flotte webshop, hvor du kan købe solcremer til både børn og voksne.

En af de ting i rejselivet, som er blevet en fast af hverdagen, men aldrig rigtig noget jeg snakker om, er solcreme.

Som ung var jeg for dum til at tage solcreme på, for alt handlede om at blive brun hurtigt. Jeg var endda så dum, at jeg gik i solcenter. På det tidspunkt var der ikke så meget information til unge omkring var farligt det i virkeligheden at gå i solarium. Men i dag er jeg meget bevidst om, at jeg nok har gjort skade på min hud som ung, og derfor er jeg ekstra påpasselig som voksen, for jeg har ikke en livsstil, som har plads til en kemobehandling for hudkræft.

Med årene er jeg blevet bedre og bedre til at tage solcreme på og jeg vil også sige at solcremer med tiden er blevet meget meget bedre. Som barn husker jeg hvordan min mor smurte mig ind i klistende solcremer så tygge som smør.

I dag har jeg en solcreme, som minder mest af alt om en dagcreme i konsistensen. Jeg har også lært at pris og kvalitet hænger sammen, når det kommer til solcremer, men jeg vil også sige at Douglas har nogle lækre kvalitets solcremer til nogle meget fair priser, sammenlignet med hvor god kvalitet de er!

Telecabine Lisbon, Svævebanen i Parque das Nações, svævebane i Lissabon, Udsigtspunkter I Lissabon, Seværdigheder i Lissabon, Oplevelser i Lissabon

Min tanker skræmmer mig til at tage solcreme på

2 ting er i mit hoved hver morgen, hvor jeg overvejer, om jeg skal tage solcreme på eller ”om det nok går uden”.

Nr. 1 er en youtube video fra Kara and Nate, som er 2 af mine yngles rejse youtubere, som fortæller om at Nate havde fået hudkræft på øret. Han skulle IKKE have skåret øret af, men lægen sagde at det var meget almindeligt at få skåret en del af sit øre af, når man havde fået hudkræft på den del af kroppen. Tanken om at jeg lever en meget ens livsstil med dem og at jeg kan få skåret en del af øret af, hvis jeg får hudkræft der, skræmmer mig SÅ meget! Se videoen jeg taler om her.

Nr. 2 var en video fra DR eller TV2. Kan ikke huske hvorfra, men det var en optagelse, som vidste forskellen i en eller anden scanning, med hud som havde solcreme på og hud som ikke havde. Det markerede sig i mit hoved, fordi man på scanningen kunne se helt tydeligt hvor der var solcreme på huden. Det gjorde det visuelt for mig, for solcreme bliver jo ret usynligt efter man har smurt det på, og derfor var jeg slem til at tænke, når jeg ikke kan se det, så har det nok heller ingen effekt.

Sommeren er i gang, så jeg håber dette indlæg minder nogle af jer om, at I også bør tage solcreme på hver dag.

Læs også >> Guide til offentlig transport i Lissabon

INDHOLD I ARTIKLEN: HVORFOR TAGE SOLCREME PÅ, DOUGLAS BEAUTY DANMARK, DOUGLAS DANMARK, DOUGLAS WEBSHOP, REJSEBLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, REJSEBLOGGER ANBEFALING, REJSEBLOGGEN,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.