Status på året der gik – 2015

ferie i alanya, alanya blog, sider om alanya, fakta om alanya, alanya magasin, magasin alanya

I år gik min drøm i opfyldelse.

Jeg nåede et umuligt mål – Jeg udgav 2 magasiner i med et firma jeg har skabt!

Hvor mange andre piger på 24 år, har før mig designet og udgivet magasiner i udlandet på dansk? Ret sikker på vi er en meget lille klub!

Frygten for kritik gjorde mig mange gange nervøs, men det viste sig at det eneste negative nogen bød mig var stavefejl (og ja, dem har jeg naturligvis nogen af, når man kigger på, hvor stort et arbejde jeg selv har varetaget) og at magasin nr. 1 var for tungt (det rettede vi op på i magasin nr. 2, hvor vi fandt en mere passende papirkvalitet til magasinet). Læs magasinerne her.

Jeg fik mulighed for at fordybe mig i grafisk design og hjemmeside design, og jeg har været med til at lave en masse spændende projekter og hjemmesider. Jeg har lavet nogle utrolige samarbejdsaftaler, og jeg glæder mig til alle de nye, der kommer i 2016.

Jeg har fået nye venner ind i mit liv, som har været med til at forme min hverdag, og gøre hverdagen endnu mere perfekt. Jeg har altid været outsideren i Danmark, men det viste sig, at det var fordi, alle dem jeg passer sammen med, boede i Alanya.

Mit eventyr har også styrket mit og Taners forhold, selvom vi viste der var en god 50% chance for at det nye store pres og ambitionerne kunne ødelægge vores forhold. At vi har klaret det bekræfter mig i, at jeg har fundet den rigtige mand til at leve mit liv med.

Taner er en utrolig fyr. Når jeg får en ny ide, smiler han til mig, og siger “good idea, you should do it“. Andre siger altid “Har du ikke nok projekter i gang” eller “Det var da en underlig ide“. En mand der støtter min tankegang er guldværd.

Jeg glæder mig til at komme i gang med 2016, til at designe de næste magasiner, til at starte nye projekter op, styrke og skabe nye venskaber, nye opture og nederlag, og til alle de nye mennesker, som jeg får mulighed for at møde!




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.