7 Comments

 1. Hej tea..

  Jeg skriver fordi jeg og min mor i længere tid har ønsket at flytte til Tyrkiet, og vores drøm var faktisk at starte en virksomhed sammen.
  Men da vi begge er uddannet inden for social og sundhedsbranchen, jeg er sosu assistent og min mor sosu hjælper, har jeg kunne læse mig frem til, at det er et fag udlændinge ikke kan få job som i Tyrkiet? Eller har jeg misforstået noget?
  Vores drøm var at åbne et pensionat, hvor handicappede og ældre kunne komme på ferie med deres pårørende/hjælpere/familie, med os som deres hjælpere og værter på pensionatet, men vi har læst og undersøgt, og kan ikke finde ud af om det er urealistisk? Da vi jo begge har et stort ønske om at flytte sydpå, men også har et stort drømme hjerte begge 2.
  De kærligeste hilsner Louise

 2. […] Den eneste måde han kunne blive maler i Tyrkiet på, er ved at starte sin egen maler virksomhed. (vil du gerne starte din egen virksomhed i Tyrkiet, så læs opslaget her) […]

 3. Hej The

  Jeg skriver fordi jeg er i tvivl ifht. oprettelse af selskabet i Tyrkiet.
  Jeg driver et ApS og vil gerne udvide med en under afdeling i Tyrkiet.
  Mir spørgsmål er når jeg skal oprette virksomheden i Tyrkiet om jeg skal stifte det på den allerede danske virksomheds navn eller om jeg skal stifte det på mit private navn.
  Under alle omstændigheder skal selskabet være et tyrkisk selskab.

  Men hvis jeg stifter det privat på mit navn, er det så muligt at overføre fra min virksomhed til det tyrkisk selskab selvom det ingen relation har, navnemæssigt.

  Håber mit spørgsmål gav mening?

 4. Hej Tea
  Jeg vil starte en virksomhed i Tyrkiet. Jeg har hørt, at der er fordele ved at være kvindelig iværksætter i Tyrkiet, såsom at man kan få dækket en stor del af virksomhedsudgifter fra statens siden. Samt har jeg brug for vejledning omkring import af kosttilskud, protein, vitaminer mm. til Tyrkiet. Kender du nogen der er ekspert inden for området? Eller kan du guide mig?

  1. Hej Serpil.
   Der er som udgangspunkt ingen fordele for kvinder som ikke er tyrkiske statsborger, så det er afgørende at vide om du er det?
   Hvis du gerne vil have vejledning, vil du så ikke være venlig at booke et møde med dig, så kan vi snakke om det der.
   Mvh Tea

 5. Johanne Nielsen

  Hej Tea
  Er det et krav, at man har en revisor, eller er det noget man selv kan stå for?
  Mvh Johanne

  1. Hej Johanne.
   Ja i Tyrkiet er det et krav at du har en revisor, det er ikke ligesom i Danmark, for man selv kan stå for det.
   Tilgengæld koster en revisor ikke særligt meget om måneden i Tyrkiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.