Terror i Alanya?

alanyas livredder, livredder i alnaya, livredder alanya, alanyas strande, strandene i alanya, hvilken strand er bedt i alanya, hvor ligger cleopatrastranden, bedste strand i alanya, Badeflag i tyrkiet, hvad betyder flagene på stranden, strande i alanya, flag på alanyas strande, livredderflag, fakta om alanya, fakta om alanyas strande, det rødgule flag, badeflag, strande i alanya

Nogle har stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor jeg ikke har skrevet om bombe angrebet i Ankara, og det vil jeg godt svare på her.

Min blog handler om:

Dansker i Tyrkiet / Hverdagen i Alanya: Hvad jeg laver, hvem der er i mit liv, hvad vi laver sammen, hvad jeg sidder på gulvet og spiser til aftensmad samt livet som dansker i Tyrkiet/Alanya.

Grafiker i udlandet: De opgaver jeg laver for mine kunder, og hvilke udfordringer det giver for en dansk designer i Tyrkiet.

Arbejdet med Alanya.Dk: De fleste læser bloggen, fordi de kender Alanya.Dk og bloggen giver mig mulighed for at give folk et kig bag scenen.

Jeg har tidligere skrevet indlæget RISKO for bomber 825 Km væk herfra, og jeg kunne faktisk lige såvel have skrevet indlægget i denne uge, for mine tanker er de samme.

I får lige nogle tal.

Tyrkiet er 18,5 gange større Danmark.Skærmbillede 2016-03-16 kl. 09.54.40

Fra Alanya til Istanbul er der ca. 825 km – Det er ca. den samme afstand der er mellem Danmark og Belgien.

Fra Alanya til Ankara er der 530 km – Det er ca. den samme afstand der er mellem Danmark og Holland.

I følge wikipedia er der fra nordligste punkt til sydligste i Danmark 368 km.

I Istanbul bor der 15-17 millioner mennesker.

I Ankara bor der 4,5 millioner mennesker.

I Danmark bor der 5,5 millioner mennesker.

I Alanya bor der lige under 300.000 mennesker. Alanya betragtes af tyrkerne som en forstad, til storbyen Antalya, hvor der bor næsten 2 millioner mennesker.

Er jeg bange i min hverdag?

Nej?! Er du bange der, hvor du bor?

“Nej, Tea men du bor jo i Tyrkiet, der er farligere?”

1: Tyrkiet er et meget stort land 2: Der er større chance for at dø i en trafik ulykke 3: JEG synes ikke Alanya er mere farlig end Silkeborg, og frygt er noget man skaber for sig selv (og åbenbart deler på Facebook?)

Så vidt jeg ved har der aldrig været tidligere været et terror angreb i Alanya. Sidste år havde vi demonstratorne, som gjorde mange bange. Jeg var selv til stede i 2 ud af 3 demonstrationerne. Man var SELV UDE OM DET, hvis man var, hvor demonstrationerne var. De var alle varslet, og man var blind og døv hvis man endte i dem ved et uheld. Ingen døde eller kom slemt til skade og morgenen efter var gaderne pæne og rene igen.

Om jeg nu har gjort nogen mere trygge, eller faktisk gjort nogle mere bange for at rejse til Alaya ved jeg ikke, men i skal være velkommen til at skrive en kommentar og dele jeres tanker!

 6 Comments

 1. Godt skrevet, Tea!! (y)

 2. Tanja Dam Jensen

  Ja det er så fint.
  Gør ihvertfald mig tryg, 😊
  Talte med udenrigsministeriet igår, som også sagde der ikke havde været noget i alanya.
  Men tilgengæld sagde de hvis man tjekkede den engelske og amerikanske udenrigsside, stod der at der var risiko for terro København.
  Det syntes jeg giver stof til eftertanke 😊

 3. Bente Terkelsen

  Vi har bestilt til Alanya i 2 uger. Vi følger selvfølgelig UM’ s side. Hvis de ikke forbyder os at tage afsted så er vi rejst. Men hvis de derimod fraråder at rejse dertil, jamen så bliver vi hjemme. Hvis vi skal gå og være bange hele tiden, ja så kan man jo ikke gå uden for en dør.
  Dem der laver terror er alle vegne, og man kan ikke vide sig sikker nogen steder. Vi har det jo selv i Danmark. Mvh. Bente

 4. Er glad for at jeg lige faldt over din blog 🙂 Dejligt at få sat tingene i perspektiv. Vi skal også afsted til juli og får også mange forskellige input fra venner og familie.

  Men som Bente skrive, så længe UM ikke fraråder det så tager vi afsted.

  🙂 Sara

  1. Hej Sara.

   Jeg er også glad for du faldt over bloggen og jeg håber i får en skøn ferie i juli!

   // Tea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.