foredrag om dansk virksomhed i udlandet, danske virksomhedsejere i udlandet, danske virksomhedsejere i Alanya, danske virksomhedsejere i Tyrkiet, alanya dk foredrag, foredrag med alanya dk

I går holdte jeg mit første foredrag om Alanya.Dk.

Det gjorde jeg, fordi bachelor studerende i international hospitality management, besøgte Alanya.

I den forbindelse spurgte de, om jeg ville lave en præsentation, omkring det at være at være dansk virksomhedsejer i Tyrkiet.

Jeg havde forberedt en lille Powerpoint for at give mig selv en rød tråd at tale efter (kan man også få sådan en i det virkelig liv?)

På bloggen her nævnte jeg 2 timer før foredraget, at alle skulle være velkommen. Det resulterede i 3 af de danske damer, jeg kender og holder af, også dukkede op (og en masse klager over jeg ikke havde “reklamerede” tidligere – UNDSKYLD)

Selve foredraget synes jeg selv gik ret godt, jeg tror, jeg snakkede i ca. 15 minutter om mine personlige styrker og svagheder, oplevelserne med 1. og 2. udgivelse af Alanya.Dk magasinet og hvordan været virksomhed er vokset i den virkelig verden, den online verden og på de sociale medier.

Min veninde kom for at hjælpe mig med at tage nogle billeder. Desværre har jeg vist ikke fået instrueret hende godt nok, for hun 2 af billederne er skarpe, hvilket var en skam, for jeg ville gerne have vist jer en helt masse billeder fra dagen.

Før foredraget

Selvom jeg var en smule nervøs, så synes jeg også det var super fedt at få lov at tale om det jeg laver (lever og ånder for) og muligheden for at give mig selv et skulderklap – “Godt gået Tea, hårdt arbejde bærer frugt”.

Til min store glæde var de studerende også rigtig søde til at stille spørgsmål, så det var muligt at skabe en dialog, og besvare nogle spørgsmål, som jeg ikke tidligere er blevet stillet af folk. Jeg svare altid ærligt på de spørgsmål jeg bliver stillet, lige meget hvor kedeligt svaret end måtte være.

Alt i alt en rigtig god oplevelse for mig, og de studerende virkede også glade og tilfredse (målt på ingen tog deres mobiltelefoner frem mens jeg snakkede)

Her er et foto af de smukke unge mennesker ↓

IMG_7169
3 Comments

  1. Haha, ja jeg vil gerne bede om et kursus i dit kamera. Jeg er jo kun vant til at tage billeder med min iPhone 😉 Du gjorde det super godt!!

  2. […] Mandag holdte jeg foredrag de bachelor studerende indenfor international hospitality management på La viva Destino om Alanya.Dk. – Læs indlægget her. […]

  3. […] fredag skal jeg holde mit andet foredrag. Mit første foredrag holdte jeg i Alanya, i 2016, for en dansk […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.