Mit første Alanya.Dk foredrag

alanya.dk, dansk firma i tyrkiet, dansk firma i Alanya, foredrag om danske firmaer i udlandet,

For et par måneder siden modtog jeg en email fra en dansk kvinde ved navnet Karina.

Hun spurgte om jeg kunne tænke mig at lave et lille foredrag omkring Alanya.Dk – Det sagde jeg ja til.

Karina skrev i sin mail “Det ville være rigtig spændende at hører om udfordringer i forbindelse med at have et dansk blad i Tyrkiet, hvilke kulturelle udfordringer der har været med samarbejdspartnere, evt. kunder samt lovmæssige og politiske konflikter såfremt der har været nogle. Hvordan kommer man fra ide til udvikling og i så fald hvilke tanker blev der lagt i forbindelse med virksomheden”

Til den problemstilling er jeg en af de få, som har svarene. 

I Danmark har jeg været vant at undervise i de grafiske Adobe programmer Illustrator og Indesign, og jeg et utal af gange holdt taler foran større og mindre forsamlinger, så det plejer ikke at gøre mig nervøs.

Men jeg er nervøs!

Jeg er nervøs, fordi dette er første gang jeg skal tale om noget, jeg selv har skabt – Min baby Alanya.Dk.

Som jeg har forstået det, er de bachelor studerende indenfor international hospitality management, i forhold til turisme, events og kultur.

Jeg har lavet en lille Powerpoint, som jeg planlægger at gennemgå, måde for at have en tråd at holde mig til, så jeg ikke bare snakker i øst og vest (som jeg ellers er god til) og for at have noget visuelt at holde det jeg siger op imod.

Skulle nogle spontant have lyst til at lytte med (i er velkommen, jeg er nervøs i forvejen), så er det på La Viva Destino kl 14.00 i dag!

Skærmbillede 2016-05-02 kl. 10.31.30Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.