Vil du have et job i Alanya?

en vie beach, alanya magasin, alanya magazine,

NOTE: Dette indlæg er skrevet i 2015, hvor der var mange jobs. I 2018 er det lige modsat – der er jobs svære at få. Jeg har modtaget utrolig mange mails omkring jobs i Alanya, og jeg kan desværre ikke hjælpe med jobs i Alanya i år.

Hvert år drømmer mange danskere om et job i Alanya.

Og efter lidt tid hernede, finder man ud af, Alanya er en by med mange jobs.

Tyrkerne slår ikke jobs op på nettet, ligesom vi er vant til i Danmark.

Så vil man have et job i Alanya, skal man kende nogle, eller kende nogen, der kender nogen.

Efter at have lavet et utal af reklame aftaler og besøg hos mange af Alanyas store firmaer, er jeg blevet “nogen”.

Nu er problemer bare, jeg ikke kender nok jobsøgende danskere i Alanya. For mange fastboende danskere i Alanya har enten et job, eller modtager en eller anden form for penge fra Danmark (SU, pension, førtidspension osv.) og derfor ikke behøver et job.

Det vilde ved jobs i Alanya er, at her kan man fra dag-til-dag opnå stillinger, der tager flere år i Danmark.

F.eks kan du få job i hos en optiker, en smykkeforretning, forsikring selskab eller ansvarlig i en kontorstilling i Alanya.

Men forskellen her er også, at man sjældent sender en ansøgning og et CV, man møder personligt op hos virksomheden, og tager en samtale.

Drømmer du om et job i Alanya er min klare anbefaling: KOM TIL ALANYA, der er masser af job at få, hvis du er villig til at arbejde.

 

4 Comments

 1. Hej Tea.
  Jeg synes det er fedt, at du har lavet denne hjemmeside. Jeg er en ung mand på 43 år, som ønsker at arbejde 6 måneder i Tyrkiet. Hvad er mine muligheder? Her tænker jeg selvfølgelig på turistsektoren. Jeg har ikke noget erfaring, men taler tyrkisk og engelsk udover de skandinaviske sprog. Jeg er uddannet som pædagog, og en halv kemiingeniør uddannelse har jeg også. Men det er ikke i disse brancher jeg ønsker at arbejde i.
  Hilsen
  Sunaj Jajovski

  1. Hej Sunaj.
   Jeg har svaret på dine spørgsmål i den mail du har sendt.
   Håber du har fået svar på dine spørgsmål der, ellers må du gerne skrive igen.

 2. Jeg søger en tekst writer for en nystartende selskab som skal flyve fra Skandinavien til Tyrkiet.

  1. Hej Gunduz.

   Gider du sende mig en mail på hello@teatougaard.dk, så kan vi snakke nærmere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.