Alanya er en facebook hobby

Alanya, ferie i alanya, blog om alanya, palm beach, home service alanya, j.o dreams, al homeservice, panorama homeservice, blog fra tyrkiet, blog fra alanya, blog fra udlandet, udenlandsblog, blog om at rejse i udlandet

Rigtig mange danskere elsker Alanya.

Og for mange er Alanya en hobby, som de holder ved lige hele året.

På facebook findes der min. 5 store danske grupper om Alanya. Her spørg danskerne hinanden om alt fra hotel anmeldelser til leverpostej.

Alanya er en hobby på godt og ondt!

Tonen i Facebook grupperne kan blive rigtig rigtig ond, plus et lille simpel spørgsmål kan udvikle sig til timelange diskussioner med 100+ besvarelser og mudderkastning der kun til i en børnehave.

Ofte bliver der stillet et spørgsmål, som jeg har lyst til at svare på. Jeg har jo gjort det til min levevej at vide så meget som muligt om Tyrkiet og Alanya, så jeg kender svaret på rigtig bange af de spørgsmål, der bliver stillet.

Men yderst sjældent svarer jeg. Jeg ved nemlig at det øjeblik jeg skriver noget, kan det være Fru. Hansen synes det stik modsatte, og enormt gerne vil diskutere det med mig i et offentligt forum.

Og er jeg ikke så “heldig” at nogen modsiger mig, så kan jeg alligevel se frem til flere timers ´pling´af notifikationer fra andres kommentarer. Og ja jeg ved godt man kan slå notifikationerne fra, men det er jo uheldigt at gøre, hvis nogle henviser til mig senere i tråden, også er jeg total fraværende og ignorant.

Min egne Facebook sider

På Facebook driver jeg også min egen Alanya Facebook side som hedder Alanya.Dk ligesom mit firma. Se den her. Derudover har bloggen også en Facebook side, se den her.

Heldigvis sloges folk ikke så meget på min side. Det hænger måske sammen med jeg ikke stiller spørgsmål på siden, men kun levere iskolde facts om Tyrkiet og Alanya.

Facebook siden har jeg bygget op i fotoalbum, for jeg hader selv, når nogen har slået noget op, men man ikke kan finde igen 2 dage senere.

Hvis du er interesseret i Alanya, så håber jeg du har lyst til at like min sider ♥

Alanya, ferie i alanya, blog om alanya, palm beach, home service alanya, j.o dreams, al homeservice, panorama homeservice, blog fra tyrkiet, blog fra alanya, blog fra udlandet, udenlandsblog, blog om at rejse i udlandet
Min Facebook side, som den ser ud for mig som administrator.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.