4 ting, jeg glæder mig til når verden bliver almindelig igen

Rejseblog, dansk rejseblog, blog om rejser, dankser i udlandet, expat blog, dansker i Tyrkiet, Dansker i Alanya

Du og jeg og hele verden er blevet samlet i en mærkelig situation.

Det næsten poetiske citat ”Vi står sammen – adskilt” fylder alt lige nu.

Jeg giver ikke skrive titusinder ord om Corona virus. Tror vi alle sammen har fået nok af det. Men som rejseblogger har jeg altid en ”bucket list” og jeg har lavet en lille bucket list over 4 ting, som jeg glæder mig til, når verden bliver normal igen. For mig haster det ikke, det vigtigste er vi kommer sikkert og raske igennem denne krise med mindsk muligt sorg.

Læs også >> Hverdagen i Alanya, mens verden er ramt af Corona virus

Note: Please lad hver at ligge mig for had for dette indlæg, jeg kan sagtens vente til det hele er sikkert og ansvarligt endnu, men at have noget at se frem til, gør det hele lidt mere overskueligt.

Lejlighed alanya, Køb lejlighed i Alanya, Alanya køb lejlighed, find lejlighed i Alanya

Få mit nye hjem færdiggjort

10 dage før verden lukkede ned, fik jeg endelig min nye lejlighed. Jeg købte den i september og har kæmpet for den siden, da de lejere der boede ulovligt, ikke ville flytte fra den. En retssag og 100 timere i retten senere skifte en låsesmed sammen med politiet og den ansvarlige i retten endelig låsen til min dør.

1 måned med renovation fulgte efterfølgende og fredag den 6/3 kom flyttemændene med mine møbler. To hårde dage fulgte med at pakke ud og søndag eftermiddag kom mine forældre. Derefter fulgte en uge med el-arbejde i lejligheden, da min far er verdens bedste elektriker.

Selvom lejligheden er rigtig skøn lige nu, så mangler der stadig lidt, f.eks. et spisebord i køkkenet, som jeg godt ved hvor skal købes, men ikke er blevet gjort endnu.

Berlin muren, steder i Europa du kan se berlin muren, berlin muren i köln lufthavn, Berlin muren cologne lufthavn, Berlin muren i Amsterdam, Believe it or not Amsterdam, Berlin muren i Bruxelles, Berlin muren ved Eu parlamentet, Stykke af berlin muren

Holde indflytterfest

Mange mennesker i mit privatliv er blevet kedet til døde med snak om min nye lejlighed og en indflytterfest har længe været planlagt.

Planerne er blevet lagt på hylden for nu, men jeg glæder mig naturligvis til det hele er mere normalt og det igen er sikkert at mødes i grupper, så jeg kan invitere folk til mit nye hjem, bage en kage og vise mit hjem, til dem jeg holder af.

salsa klub madrid, salsa cluc madrid, latin club madrid, latin klub madrid, bachata club madrid, bachata klub madrid, dans salsa i madrid, danceclubs i madrid

At komme i gang med at danse igen.

Jeg stoppede frivilligt med at danse 14 dage før danseskolen lukkede ned for 14 dage siden. Det betyder jeg ikke har danset i snart en måned! Det er det længste siden, at jeg startede og jeg savner det.

Min kæreste er heldigvis også min dansepartner og min nye lejlighed har masser af plads, så vi sætter lige nu musik på og danser (i pyjamasser) på stuegulvet. Vi får det bedste ud af det lige nu.

Læs også >> 3 salsa (og Bachata) klubber i Madrid

Nordcypern guide, guide til nordcypern, rejseguide til nordcypern, seværdigheder på nordcypern, rejseguide til Nordcypern, Cypern guide, rejseguide til Cypern, seværdigheder på Cypern, Cypern seværdigheder, prkatisk information om Nordcypern, Praktisk information om Cypern

Komme ud at rejse igen.

Min arbejdsrejse til Cypern er blevet aflyst, turen til Danmark i juni er endnu usikker og kalenderen er med et slag levet total tom for rejser. Ligesom alle andre.

Jeg kan sagtens vente med at rejse, til det er sikkert igen. Jeg har også en masse rejseblog indlæg, som jeg kan skrive i denne tid, så jeg er langt fra ved at løbe tør for indlæg. Men jeg savner friheden i at rejse og at rejse er en stor del af mit liv.

Selvom rejser er blevet næsten et ”FY” ord, så skal vi også huske at store dele af verden er afhængig af turismen, og når det igen er forsvarligt at rejse, så bør vi også gøre det, så alle rejsedestinationer rundt i verden ikke ender med at gå konkurs og lukke ned.

Læs også >> Oplevelsesgave: Undervandsjagt i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.