Hverdagen i Alanya, mens verden er ramt af Corona virus

Corona virus Alanya, hjemmekarantæne alanya, dansker i Alanya, rejsebloggen tea tougaard,

Der skal ikke være nogen tvivl om, at i en verden der lige nu er gået helt i stå, så er Alanya det sted i verden jeg helst vil være.

For kun 9 dage siden fik jeg endelig mulighed for at flytte ind i min nye lejlighed.

Det blev 5 måneder med retsager og lorte personer i det tyrkiske system. Efterfulgt af 1 måned med renovation af hele lejligheden.

Nu sidder jeg endelig i min sofa og i dag er min første arbejdsdag i mit nye liv. HURRA!

Mens jeg har ventet 6 måneder på at få lov til at sidde i mit nye hjem og starte mit nye arbejdsliv, så er verden på rekordtid blevet en helt anden at leve i.

Frygt, internt had til sine medmennesker, frygt for fremtiden og økonomiske bekymringer, som truer både de store og de små. Muligvis mig selv inklusiv.

Den værste tid nogensinde at have en lungebetændelse

Oveni, og måske på grund af, alt det flyttestres der har været i mit liv, har jeg fået raget en lungebetændelse til mig (lægens vurdering).

Jeg tror at mange “glemmer” at i denne corona tid, kan man stadig få de almindelige sygedomme som forkølelse, influenza og lungebetændelse.

Og det fik jeg. Jeg har hostet en del, hvilket jeg tydeligt kan se skræmmer folk omkring mig. Det forstår jeg sådan set godt.

Læs også >> Hvorfor skal vi være venner på Facebook, Hr fremmed tyrker?

Et reklame salg, der er stærkt truet

For en måned siden begyndte jeg at sælge reklamer til magasinet og online for hele 2020. I år laver jeg det kun på dansk med navnet Alanya.Dk og i samme lille format som sidste år.

Mine faste samarbejdspartnere har som altid vist stor interesse i at samarbejde, men Corona bomben kommer nok til at rykke på mine planer om at udgive mit magasin i starten af april.

Jeg vil kæmpe for magasinet er klar, når rejser igen er muligt til Alanya, så turisterne kan få det med sig i hånden rundt på ferie. Og krydse mine fingre for at jeg får lavet de aftaler som skal til, for at hjulene kan kører i min lille butik.

Læs også >> Afvist på hotel i Tyrkiet, fordi…..

Jeg er klar til karantæne i Alanya

I Alanya hilser de lokale med albuer og fødderne i stedet for kindkys og kram. Ingen hamstre, for ingen er i voldsom panik, da samme måde som alle danskerne tror de skal dø, hvis de ikke har toiletpapir og gær.

Skolerne er lukket og et utal af begivenheder er aflyste i Alanya. Det støtter jeg 100%. Antallet af smittede stiger lige nu hurtigt i Tyrkiet, efter lang tid at have holdt virussen for døren. De smittede har taget virusen med hjem fra rejser og efterfølgende givet det til familie og venner… Ligesom det er sket i mange andre lande. Men forhåbentlig kan det kontrolleres hurtigt, så det også kan forsvinde igen.

Normalt spiser jeg meget ude og danser 3-4 gange om ugen. Det har jeg sat på pause. Det løber ingen steder. Jeg har altid haft hjemmekontor, så i arbejdslivet er der ikke meget fysisk kontakt med andre.

Nu hvor jeg endelig har fået lidt tid, så glæder jeg mig til at komme tilbage til at opdatere bloggen med flere rejseblogindlæg, samt Alanya.Dk og min nye side tyrkiskeopskrifter.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.