Mød bloggen på instagram @TeaTougaard.dk

dansk rejseblogger, rejseblogger, rejseblog, instagram rejseblog, instagram alanya, alanya instagram, bedste danske instagrammere, instagrammers i danmark, blev kendt på instagram,

ENDELIG skete det!

Jeg har oprettet en Instagram til min blog, og jeg er allerede i fuld gang med dem.

Jeg har været lidt langsom til at forstå, hvorfor Instagram var et sjovt socialt medie. Men efter at have taget 1000×1000 af billeder på min rejser i år, så virkede det nu som et godt sted at dele mine mange pletskud.

Jeg elsker instagrammers, som gør tingene lidt anderledes. Det kan være de deler profilen op i forskellige farver eller anderledes måder at sammensætte instragram grid på.

Da jeg selv kan lide andre med specielle instragram, har jeg besluttet mig for at lave min instagram lidt anderledes end gennemsnittets.

Jeg har besluttet mig for at lave små serier af fotos og når serien er slut sætter jeg et 3-serie billedede som cover for serien. Indtil nu har jeg lavet Jul, Nytår, Solnedgange, Kekova og Street art på Cypern. Se et udsnit af dem her ↓

God interesse for min instagram ♥

Det gør mig glad at se, at folk har interesse for min instagram profil, som har meget fokus på rejseblog og hvad jeg oplever i Tyrkiet. Jeg har allerede over 500 søde følgere og håber i fremtiden der kommer endnu flere til.

Du er naturligvis også meget velkommen til at møde mig på Instagram – Se profilen her.error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.