Mit foredrag på produktionshøjskolen i Silkeborg

foredrag om tyrkiet, virksomhed i tyrkiet, tyrkiet start en virksomhed, alanya, foredrag om alanya, tea tougaard foredrag,

I fredags holdte jeg mit andet foredrag.

Denne gang holdte jeg det for produktionshøjskolen i Silkeborg.

Jeg var blevet inviteret derop for at fortælle om mit liv. I mit liv har jeg haft op og nedture, jeg har taget flere uddannelser og derefter taget springet og flyttet til Tyrkiet. Jeg er ikke unik, men jeg har måske taget nogle interessante valg i mit liv.

I Tyrkiet har jeg startet et magasin op fra bunden. Et spring de færreste tager. Det ville produktionshøjskolen gerne have mig til at fortælle om, og muligvis inspirerer eleverne til at tage nogle spring i livet, som de måske ikke allerede tør.

Jeg var spændt på, hvordan eleverne ville tage imod mig, og om de overhovedet havde lyst til at lytte til mig og det jeg havde forberedt.

Det havde eleverne heldigvis. De var utrolig søde, stille og opmærksomme. Foredraget var vellykket!

Jeg havde forberedt et powerpoint show, som jeg kunne tale ud fra. Til mig store held faldt de ikke alle sammen i søvn og da der ikke var så mange elever, havde jeg også mulighed for at få løbende øjenkontakt med flere af eleverne.

Mig i fuld gang med mit foredrag.

Spørgerunden

Efter mit foredrag, var eleverne søde til at stille spørgsmål, om alt fra min søsters død til, hvad jeg synes om Tyrkiet præsident.

Kl 13.00 fik eleverne fri og det gav en naturlig stopper for spørgerunden.

Efter foredraget fik jeg VERDENS STØRSTE ÆSKE CHOKOLADE af underviserne. Jeg var helt overvældet, og jeg fik dem med ordenen “Vi forsøgte at finde en æske chokolade der var ligeså stor som dig”. Æsken var omkring 50 cm lang, og jeg er 157 cm, så selvom der mangler list længde, så var joken god.

Læs også: Roen i livet og pære tyrker

foredrag, chokolade,
MUMS en masse chokolade! Og puha, av min mave bagefter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.