En dejlig fødselsdag i Alanya

I går havde jeg endnu engang fødselsdag.

Selvom jeg hvert år ville ønske jeg kunne flyve til Danmark og fejre min fødselsdag med lagkage, boller og varm kakao sammen med min familie, så er det ikke muligt da det altid ligger super tæt på magasin deadline. Heldigvis har jeg super dejlige mennesker i Alanya, som igen i år gjorde min fødselsdag uforglemmelig.

Dagen startede med lækkert tyrkisk morgenmad sammen med Gitte, Anders og Dorthe på Zencefil.

Morgenmad med Gitte, Anders og Dorthe.

Som altid en skøn tyrkisk morgenmad på Zencefil.

Jeg fik en rigtig sød gave af dem, som havde Peter Plys på fronten. Gitte forklarede hun havde valgt Peter Plys, fordi han har et ligeså overdrevet forbrug af honning, som jeg har.

Mit Peter plys fødselsdagskort og min honning.

Efter morgenmaden var jeg super mæt. Det var Zencefils søde manager Mustafa ligeglad med, han kom nemlig og serverede et stykke cheesecake med lys i. Puha den var hård at komme igennem.

Min fødselsdags cheesecake

Resten af dagen gik med designs af reklamer, indtil Taner havde fri fra arbjede.

Sammen tog vi ud og spise en let middag på Leman Kültür og en vandpibe på Yemem.

Far Humor

Jeg super taknemlig for alle de fantasiske mennesker som tog sig tiden til at skrive på facebook og på sms. Det varmer hjertet at vide folk tager sig tiden til at lykønske en.

Nogle lykønskninger stikker dog altid mere ud end andre, og som altid har min far dårlig humor. Et foto af hans lykønskning bliver afslutningen på dagens blogindlæg.

 

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.