Den årlige champagne brunch på En Vie Beach

En vie beach, alanya en vie beach, en vie hotel, en vie beach hotel alanya, champagne brunch alanya, alanya champagne brunch

Jeg elsker Brunch, Champagne, En Vie Beach og søndag med gode venner.

Desværre bliver der ikke altid tid til ovenstående ting, når sæsonen går i gang, og jeg begynder at arbejde rigtig meget med magasinet og rejse en masse.

Men sidste søndag var jeg på den årlige Champagne brunch på En Vie Beach med min skønne veninde Stephanie og hendes far, som jeg kalder Baba Per. Stephanie er ligesom mig en travl pige, for hun driver nemlig restauranten Taste i Cikcilli, samt flyver hele verden rundt med din forlovet fra Italien.

Det har aldrig været en aftale, vi kun skulle være til Champagne Brunch  en gang om året. Men da vi mødes i søndags, var det næsten præcist et år siden vi sidst spise brunch og drak os småstive i Champagne på En Vie beach. 🍾En vie beach, alanya en vie beach, en vie hotel, en vie beach hotel alanya, champagne brunch alanya, alanya champagne brunch
Et foto af mig, taget af søde Stephanie 🍾
En vie beach, alanya en vie beach, en vie hotel, en vie beach hotel alanya, champagne brunch alanya, alanya champagne brunch
Mig, Stepanie og Mithat, som ejer En Vie Beach med hans bror Feridun og Feriduns søde kone Trine.

Normalt drikker jeg stort set aldrig, og derfor rammer alkoholen mig også hurtigt. I år gik dog langt fra så vildt fra sig som sidste år (hvor jeg blev meget fuld, og måtte tage mig en lur midt på dagen). Det var jeg taknemlig for mandag 😉

I år var jeg meget bevidst om, hvor meget jeg drak, sammenlignet med hvor meget jeg spiste, og det reddet vist min dag.

Vi fik, sammen med AD libitum champagne i 4 timer, en menu bestående af mini burgers, mini steaks, 2 slags kylling, pomfritter, frugt og grønt. Alt sammen super lækkert tilberedt.

En vie beach, alanya en vie beach, en vie hotel, en vie beach hotel alanya, champagne brunch alanya, alanya champagne brunch

En Vie Beachs Champagne Brunch

Der er Champagne brunch hver søndag på En Vie Beach, som ligger ganske tæt på Alanya centrum. Stedet har jeg de sidste 2 år haft et godt samarbejde med, med Alanya.Dk og Hello Alanya, og det er derfor også et sted jeg ofte kommer, bare for at sidde og nyde udsigten, eller nyde en juice mens jeg arbejder.

Om en uge kommer mine forældre, og de skal også bo på En Vie Beach! 😍 Dog skal jeg lige først en tur til Kappadokien ( for 6 gang 🙂 ), en tur jeg glæder mig sindsygt meget til ♥

Vil du til Champagne Brunch? Her er kontakt info:

Telefon +90 242 511 1256 eller via deres facebook  – Se adressen på google maps her.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.