Den svære vente tid – Kom nu magasin!

kappadokien, cappadokia, ballon i kappadokien

I aften eller i morgen ankommer kargo firmaet med de 5000 nye Hello Alanya magasiner.

Ventetiden har været lang, også længere end jeg selv havde håbet på.

Men desværre er trykkerne total ligeglad med, hvor meget jeg glæder mig til at dele magasinet rundt, de laver magasinet i deres eget tempo.

Det er super svært at sidde som skaberen af magasinet, og tålmodigt vente på det kommer. Jeg kender hver lille detalje i magasinet, alle artiklerne, alle billeder, alt grafikken og enhver fejl der måtte være, er jeg og Cindy ansvarlig for. På den måde er det jo ikke helt den samme spænding jeg sidder med, som mange af de skønne trofaste læsere sidder med.

Min spænding bygger på “Ser det nu godt ud”, “er det skarpt nok i billederne”, “Har trykkeren trykt pænt”, “vil folk tage pænt imod det”, osv.

Hver dag er der også mange trofaste læsere som spørg på facebook eller mail til magasinets ankomst, og at se hvor meget ANDRE også glæder sig til mit magasin, gør bare ventetiden endnu svære!

alanya magasin, alt om alanya magasin, magasin alanya, alanya dk magasin,
Sådan så vores Pick up ud efter jeg havde modtaget det tredje magasin fra trykken i 2016.

Mit sjette magasin

Magasinet som ankommer til Alanya er min sjette udgivelse. Første 3 magasiner jeg udgav var i Alanya.Dks navn, de næste 3 er lavet i navnet Hello Alanya.

Men selvom det langt fra er første gang jeg har gjort det her nu, så bliver ventetiden og spændingen ikke mindre med tiden 🙁

Personligt synes jeg det er vildt og kigge tilbage og sige “På 4 år har jeg udgivet 6 magasinet”, ikke minder vildt bliver det af at tænke på de er udgivet i Tyrkiet – Et land jeg ikke er født i eller har rødder til.

Læs også: Få magasinet sendt til din adresse i Danmark

Når tiden skal gå, i den svære ventetid.

Når man venter på noget man glæder sig til, kan det virke som om tiden nærmest går i stå.

Mens magasinet har været i trykken, har jeg heldigvis været så heldig at være både i Kappadokien og i Pamukkale på tur. Ture der bestemt gør ventetiden mere behagelig og givet mig muligheder for at tage nye skønne billeder til min rejseblog.

Jeg har også brugt noget tiden på mig selv og selvforkælelse- Med Hamam, veninde hygge, film fra Netflix og god mad.

Også har jeg faktisk også brugt tiden på at faste de fleste dage siden Ramadanen startede. Jeg er ikke muslim, men af flere personlige og gode grunde besluttede jeg mig for at prøve at faste. Hvordan det har været for mig at faste og hvorfor jeg har valgt at faste, planlægger jeg at fortælle mere om på bloggen indenfor kort tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.