Ejer og designer af 7 magasiner

magasin produktion, alanya dk magasin, hello alanya magasin, hvordan laver man et magasin, design et magasin, magasin kursus, kursus i magasin design

Der er gået 4 år, og lige nu står jeg med mine 7 magasin udgivelser i hånden.

WOW hvordan fik jeg designet så mange?

De første 2 år hed mit magasin Alanya.Dk og de næste / de sidste 2 år har magasinet heddet Hello Alanya (i samarbejde med Alanya.Dk).

rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

Selvom man skulle tro 4 år var nok til at vende sig til tanken om at man ejede et magasin, og levede af at designe magasiner, så er det endnu ikke helt gået op for mig 😂.

Kald mig bare tungnem, den jeg synes selv det er ret vildt, at det var det jeg endte med at lykkes med, også endda i så ung en alder. Jeg var “kun” 23 år da jeg designede og udgav mit første magasin.

ferie i alanya, alanya blog, sider om alanya, fakta om alanya, alanya magasin, magasin alanya
Min første og andet magasin (2015)

Du er din egen læremester og chef

Jeg havde 14 dages kursus i magasin design fra min grafiske uddannelse i Danmark. Det er alt man kan få i Danmark. Der findes ingen uddannelser, diplom kurser eller bøger om magasin design i Danmark.

Nok af den grund, har jeg selv flere gange været inviteret til at holde foredrag og give kurser i præcis dette emne. Kombinationen af jeg er ung, selvstændig og ejer af mit eget magasin I UDLANDET er unikt.

I mere end 4 år har jeg været min egen læremester og min egen chef HVER DAG. Jeg har ikke haft nogle at spørge til råds eller til at smide mit kedelig arbejde over på.

For 3 år siden havde jeg en marketings praktikant i 3 måneder, men da hun var i praktik for mig, sørgede jeg for, at hun fik de sjove og gode opgaver, så jeg var sikker på hun fik mest muligt ud af sin praktik, mens jeg selv måtte holde mig vågen til de hårde og kedelig opgaver. (Drømmer du om at komme i praktik i Alanya.Dk, så læs mere her)

Men når den hårde del er nævnt, så vil jeg også gerne RÅBE i glæde at jeg har skabt verden bedste job for mig selv! En hverdag, som jeg kan tilrettelægge, som jeg ønsker og glæden det giver at drive sit eget er ubeskriveligt!

alanya magasin, alt om alanya magasin, magasin alanya, alanya dk magasin,
Sådan så vores Pick up ud efter jeg havde modtaget det tredje magasin fra trykken i 2016.

Årets flugt til Europa

Da jeg først flyttede til Alanya og begyndte at producere magasin og Alanya.dks hjemmeside, kendte jeg ikke mange mennesker i Alanya. Derfor havde jeg masser af tid til at arbjede fokuseret dag og aften.

Her 4 år efter er mit liv proppet med skønne personligheder samt mange samarbejdspartnere og kunder, som jeg arbejder fast for. ❤️

Men de mange søde mennesker og kunder i mit liv er også nogle tidsrøvere, og derfor tog jeg i slutningen af juli en lille flugt til Europa. Sammen med venner i Europa planlagde jeg 14 dages arbejdsferie i Belgium, Holland og Tyskland. Nogle dage tog jeg ud og oplevede forskellige ting med mine venner mens jeg andre dage var limet fast til læsesale eller hotelværelser, for at arbejde.

Det hjalp mig meget at “kede” mig på hotelværelserne om aftenen, hvor jeg ikke kunne lave andet end at arbejde eller se en film. Havde jeg været hjemme i Alanya havde jeg været ude for at ryge vandpibe, danse salsa, været på cafe eller noget andet socialt, der havde afholdt mig fra at arbejde. 😜

magasin produktion, alanya dk magasin, hello alanya magasin, hvordan laver man et magasin, design et magasin, magasin kursus, kursus i magasin design
Sådan så mit arbejdsområde ud i næsten 1 uge i Holland.

Magasin nr. 7

Dagens indlæg kommer til at starte og slutte forholdsvis ens – med min forbløffelse over at JEG HAR UDGIVET 7 MAGASINER PÅ 4 ÅR.

Magasin nr 7 / Nr.2 i 2018, blev i torsdags omdelt til alle vores samarbejdspartnere i Alanya. Se oversigten over samarbejdspartnere her.

(Husk du også kan bestille magasinet, og få det sendt til din adresse her)

Uden at lyde selvfed, så synes jeg vores forside bliver federe og federe hvert år. Forside fotoet til dette magasin er taget af Barış Dülgar, som simpelthen bare er for sej!

Hvad synes du? Kan du lide årets magasin forside?

Drømmer du om at udgive et magasin? Eller synes du jeg er for selvfed 😋? Smid en kommentar, jeg vil så gerne høre fra dig!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.