Hjemme i Danmark under Covid-19

halvvandet københavn, københavn halvvandet, skjulte perler i københavn, luksus restauranter i københavn, copenhagen streeetfood, rejseblogger,

For 5 uger siden var jeg ved at blive total bims af, at der ingenting skete.

Jeg er nok langt fra den eneste. Jeg tror, vi er mange, der er blevet corona-bimse.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Alanya.Dk har været en hård forretning at drive under covid-19. 90% af alle mine samarbejdsaftaler er blevet aflyst (mange af dem på min opfordring, fordi jeg i øjeblikket ikke kan tilbyde dem noget, som gavner deres virksomheder)

Min søde kæreste Safa var også ved at blive bims af, at jeg var bims.

Jeg havde endda opfundet noget, der fik navnet ”mind-travel”, som er mig, der planlægger en komplet rejse med transport, priser på Air-bnb vs. hotel, seværdigheder, aktuelle valutakurs osv osv, til rejser som, vi af åbenlyse grunde ikke kunne komme på. Sådan nogle lavede jeg et par gange om ugen.

Pt er der fem komplette rejser planlagt og lagt i skuffen og et utal af rejser, nok bare skal blive ved fantasien (ala den med at sejle fra Azerbaijan til Kasakhstan med et skib der sejler, når det er fyldt)

Læs også: Hverdagen i Alanya, mens verden er ramt af Corona virus

corona tyrkiet, rejser til Tyrkiet, rejser til Danmark fra Tyrkiet
Mig og Jannie´s datter var gode til at have masker på. Vi smiler på livet løs, men det kan man ikke se igennem en maske.
corona tyrkiet, rejser til Tyrkiet, rejser til Danmark fra Tyrkiet
Jeg var ikke den eneste danske Alanya-pige som havde brug for at komme lidt til Danmark. Trine Tøt fra En Vie Beach og hendes 2 børn samt Jannie fra Mixxtravel og hendes datter var med samme fly til Billund.

Har jeg råd til at rejse til Danmark?

Jeg snakkede med min mor mindst 2 gange om dagen. Hun blev min ventil til mit ”bims”. Mine forældres sommerferie stod for døren og de skulle på camping rund i Danmark.

Jeg frygtede at kigge flybilletter til Danmark, for jeg var 100% sikker på de ville koste 5000 kr+ fordi de få der rejste, skulle kompenseres for alle tomme sæder.

TIL MIN STORE overraskelse kunne jeg få mit livs billigste billetter. 400 kr med direkte fly fra Antalya til Billund og 600 kr for at komme hjem igen med Pegasus! ALDRIG har jeg kunne få så billige billetter med direkte fly før!

Biletter blev bestilt på få minutter og glæden over at skulle holde sommerferie med mine forældre gav mig ro i hovedet og fik mit bims lidt på afstand.

Læs også: 7 ting som vi kommer til at lærer af Corona virussen

corona tyrkiet, rejser til Tyrkiet, rejser til Danmark fra Tyrkiet, coronatest alanya, alanya corona test
Det er IKKE hyggeligt at få en vatpind i næsen. For at være det hele endnu mere helvede, så kendte jeg lægen fra dans og hans synes det var hyle morsomt at teste mig!

Corona test 1 og 2

I skal ikke tro jeg har glemt Corona eller ikke tager det seriøst. Efter 4 uger i Danmark vil jeg påstå, jeg taget det langt mere seriøst end mange danskerne gør.

Inden jeg rejste fik jeg (med lang kamp og en masse besvær) foretaget en corona test på statshospitalet i Alanya, så jeg vidste at ikke var smittet, før jeg rejste ud af Tyrkiet.

36 timer efter jeg ankom til Danmark blev jeg testet igen (som UM opfordrede til på deres hjemmeside og godkendte i stedet for karantæne).

Med 2 negative corona-test på 72 timer var jeg ret sikker på, jeg ikke var en risiko for andre. Selvom jeg er helt opmærksom på, at jeg kunne få det i Fakta lige efter jeg var blevet testet negativ og blive smittet der. Men sådan er verden jo åbenbart nu.

corona tyrkiet, rejser til Tyrkiet, rejser til Danmark fra Tyrkiet, Silkeborg centrum,
Jeg har naturligvis lavet en masse lokale ting i Silkeborg, hvor jeg er fra. Læs min guide til seværdigheder i Silkeborg her.

Rejsebloggeren Tea skal hele Danmark rundt

Som sagt har jeg været i Danmark i 4 uger nu. Tiden er fløjet af sted med ferie, hygge med venner, et utal af seværdigheder, god mad og dårligt vejr.

Min computer har været i tasken 8 ud af 10 dage. Normalt ville det aldrig kunne lade sig gøre i sommer månederne, men en corona-verden er ikke 100% dårlig for hverdagen.  

Jeg har nydt min sommerferie utrolig meget og de næste mange måneder vil der også komme utrolig mange rejseblog indlæg om Vestjylland, Ribe, Bunkers, København, Fyrtårne, Midtjylland, fantastiske danske museer, Djursland, Tunø og mange af de andre skønne ting, det danske land har budt mig.

Men først skal jeg blive 30 år og til Bornholm

Før jeg sætter mig tilbage bag computeren, så skal jeg have fejret min 30 års fødselsdag i haven for 10 af mine barndomsvenner og 8 dage til Bornholm på min første workaway tur (meget mere om hvad det er senere).

Jeg glæder mig til at skrive en masse om dejlige Danmark og jeg håber, du har lyst til at læse med når indlæggene er klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.