Hvorfor skal vi være venner på Facebook, Hr. fremmed tyrker?

dansker i Tyrkiet, expat tyrkiet, venneanmodninger fra fremmede, fremmede tyrkere, tyrkere på facebook, Alanya drenge, piger i Alanya, Alanya piger

Jeg ved, jeg er laaaaangt fra den eneste danske kvinde, som har dette problem.

Fremmede tyrkiske mænd som sender venneanmodninger på facebook – uden du nogensinde har mødt dem.

Metin, Mehmet, Ahmet eller Emre, navnene er forskellige men profil billedet ser altid ens ud: DUM.

Læs også: Ting jeg hader ved Alanya #1

I vinterperioden kommer venneanmodningerne næsten dagligt. Hver gang tjekker jeg naturligvis hvem det er, for måske er det en jeg kender. Oftest er det dog IKKE en jeg kender eller nogensinde har set før….

Jeg godkender dem aldrig og jeg sletter dem ikke. For så længe de står som “ubesvaret” så kan de nemlig ikke ansøge mig som venner igen.

Når de latterlige beskeder starter

Desværre slutter det ikke altid med en venneanmodning fra Hr. Fremmed tyrker.

Nogle skriver også beskeder. Nogle gange svare jeg, for jeg har jo min virksomhed Alanya.dk og det kan jo være de kontanter mig for et samarbejde. Det er dog sjældent tilfældet…

Hvis jeg koger gennemsnittet af alle beskeder, jeg har modtaget igennem tiden, ned til en besked, så er de ca. sådan her:

“Hej Smukke / Flotte / andre kvalmende søde ord, man aldrig bør sige til en fremmed”

– Oka de skriver nok ikke for at lave et forretningssamarbejde.

“How are you”

– Jeg har det altid fint, når en fremmed spørg, for de er nok i virkeligheden ligeglad med, om jeg er små syg /stresset / virkelig overlykkelig for tiden.

“Jeg har set dig i Alanya”

– Hmmm jeg er også en ret offentlig person, så det er der mange der har. Men også lidt stalker agtig at skrive.

“Kan jeg få dit nummer?”

– Haha jeg gider ikke engang godkende din venneanmodning på facebook, så nej du får i hvert fald ikke private telefonnummer.

“Har du en kæreste”

– Indtil nu har jeg svaret på intet, som viser noget som helst af min personlighed. Hvis jeg ville møde fremmed tyrkere, som skulle bedømme mig ud fra mit foto, så havde jeg nok downloaded tinder.

“Skal vi mødes en dag”

– Hvorfor? Virkelig, hvorfor? Seriøst hvad kan du bedrage til i mit liv? Mine venner og veninder er allerede forsømt i de perioder jeg arbejder meget, så HVORFOR skulle jeg bruge min tid på dig, Hr. Fremmed tyrker.

… Jeg er nu for længst stoppet med at svare på beskederne, så derefter kommer der et timeligt eller dagligt “Hallo”, som til evig tid bevidner om, at de er ligeså dumme at skrive med, som deres profil billeder ser ud.

Har du også oplevet at blive tilføjet på facebook af fremmede tyrker på facebook? Hvordan håndtere du det? Del dine erfaringer med mig i kommentar feltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.