Et hyggeligt interview med Dennis Knudsen

dennis knudsen alanya, interview med dennis knudsen

I går havde jeg fornøjelsen af at interview kendis-frisøren Dennis Knudsen.

Det blev et lidt spontant interview. Jeg smed en sms til ham, om han havde tid, han svarede hurtigt han var på En vie beach og at jeg bare kunne komme.

Jeg ville gerne interview han om hans villaer i Alanya, som han gerne vil sælge hurtigt, fordi han har andre planer med sit liv.

Ud over husene i Alanya sælger han også sit hus i Danmark samt lukker hans populære salon ned, som har 28 ansatte.

Da han skrev, han var på En Vie beach, var jeg sammen med min veninde Sanne, som jeg næsten altid er, da vi jo arbejder sammen. Derfor endte Sanne også med at komme med ned til interviewet, hvor vi også snuppede en frokost sammen (på Dennis regning :P).

Det snakkede vi om

Interviews fokus blev hurtigt rykket fra boligsalg, til historien om, hvordan Dennis Knudsen i sin tid havde forelsket sig i Alanya, og hvordan han stadig elsker at komme her, og i fremtiden også fortsat vil komme blandt andet pga. hans mange venner her og den skønne tyrkiske kultur.

I fremtiden kommer han dog formentlig uden hus, men han var positiv omkring at han gerne ville bo på hotel.

Det var vigtigt for han at understrege at hans hussalg ikke betød han ikke længere ville komme i Alanya, men at det handlede om han gerne ville eje mindre, så han havde mindre bekymringer og mere frihed.

Dennis fortalt også at han håbede på at have 2 børn indenfor de næste par år, og børn kræver jo tid og fokus. Derudover viste han også godt at den dårlige sæson i Alanya og hans håb om et hurtigt salg nok ville betyde han ville miste nogle penge

Hvis nogle er i tvivl vil jeg gerne understrege at Dennis Knudsen er en skøn mand, med masser af humør, benene på jorden, og efter min mening god til at vurdere hvordan han gerne vil have sit liv, også lave de ændringer der skal til for det sker.

Læs også mit interview med Dennis Knudsen fra Alanya.Dk her.

Har du interessen i at købe hans hus/huse så skriv en mail til Dennis@dennisknudsen.dk

 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.