Jeg er blevet rejseblogger på Momondo.dk

momondo rejseblog, rejseblogger momondo, danske rejseblogs, travelblog, danish travelbog, rejse journalist, travel journalist

Der er fuld fart på succes historierne i mit liv for tiden!

Og jeg er meget taknemmelig for alt det gode der er sket.

I mit liv er der blandt andet sket dette: 1. Ny mand er kommet ind i mit liv. 2. Jeg har netop afsluttet mit første job for rejseselskabet Best Travel på Nordcypern, som gik over alt forventning. 3. Alanya.Dk har haft et forrygende år. 4. Jeg overtog i starten af 2019 driften af Alt om Alanya i samarbejde med Mixxtravel, og selvom der skulle opbygges tillid mellem os alle, så går det også efter planen. 5. Jeg har købt en lejlighed i Alanya (ikke alt går efter planen her, men det blive en anden historie på bloggen.

OG jeg har udgivet min første rejseartikel for Monomdo.dk!

Når man som mig skriver en rejseblog, så er drømmen at skabe værdi for læserne (jer ❤️) så I kan få inspiration til jeres næste rejse, gode råd til den rejse I skal til at på eller at fortælle en god historie som I bliver underholdt af at læse.

Anerkendelse er den største støtte

Anerkendelse ønsker vi alle fra vores arbejde. Der er nogle store ”spiller” på markedet, som alle rejsebloggere ønsker anerkendelse fra.

En af dem er uden tvivl Momondo, som er en ”stor fisk” på rejsemarkedet. Det er derfor ingen hemmelighed, jeg blev RET stolt da Momondo skrev til mig.

De ønskede et blog indlæg til deres rejseblog, om nogle af de smukkeste steder i Tyrkiet, som meget få turister besøger. Jeg har efterhånden rejst i store dele af Tyrkiet, og mange steder for ”almindelige” turister ikke kommer. Momondo havde fulgt min rejseblog og vidste allerede jeg havde den erfaring.

Jeg takkede naturligvis JA TAK til muligheden for at skrive et rejseblog indlæg for dem.
OG NU er indlægget blevet lagt på deres side, SE MIT REJSEBLOGINDLÆG FOR MOMONDO HER!

momondo rejseblog, rejseblogger momondo, danske rejseblogs, travelblog, danish travelbog, rejse journalist, travel journalist

Momondo er rigtig søde og nemme at kommunikere med. Planen er flere indlæg skal skrives senere, hvilket jeg håber på. Jeg vil i hvert fald rigtig gerne skrive flere indlæg til dem, lige nu handler det hele dog om budget.

INDHOLD I ARTIKLEN: MOMONDO REJSEBLOG, MOMONDO DANMARK, REJSE JOURNALIST, REJSE INDLÆG, REJSE SKRIBENT, REJSEBLOG, OPLEVELSER I VERDEN, BLOG OM REJSER, BLOG OM AT REJSE, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.