Tøseferie til Kappadokien!

kappadokien tyrkiet, tyrkiet kappadokien, eurodan tur, alanya.dk, alt om alanya, suncharter

ENDELIG – Efter lidt over 1 års venskab, har mig og Sanne endelig fået planlagt en ferie/udflugt sammen!

Det er grinagtigt at det har taget os et år, når vi lever et liv med komplet frihed.

Det er faktisk min marketingpraktikant Tigdems fortjeneste (se hendes gæsteblog indlæg her), at vi endelig skal ud og opleve lidt, for det var hende der gerne ville afsted. TAK TIGDEM, for at sparke os op ad stolen!

Afrejse er tirsdag morgen kl 05.30 (gaaaab) og derfor er der arrangeret en fælles sleep-over i mit hus, så vi kan forlade hjemmet sammen og komme ned til Istikbal, hvor vi bliver hentet. Derefter står turen på mange timers bustur, inden vi lander i skønne Kappadokien samme dag. I Kappadokien skal vi have2 overnatninger også går turen hjem igen. Hvad vi præcist skal lave må tiden vise, men turen er købt med en masse arrangeret oplevelser.

Jeg glæder mig helt vildt til turen, og til at komme ud og se en helt masse. Men faktisk er dette ikke min første tur til Kappadokien. Under Kurben Bayram sidste år arrangerede mig og Taner selv en tur dertil, hvor vi også havde 3 skønne dage sammen (denne gang er han ikke inviteret med). Dengang tog vi rutebilen igennem Tyrkiet, bookede et hotel på booking.com, og besluttede fra time-til-time, hvad vi havde lyst til at lave på vores ferie.

Jeg lavede sidste år dagligt en “dagbog” her på bloggen fra Kappadokien turen, som du kan se her!

På tøsetur til Kappadokien

Tøsetur til Kappadokien betyder også at jeg får lov at opleve denne fantastiske del af Tyrkiet 2 gange indenfor 1 år, og det synes jeg da godt man kan pralle lidt af 😉 Jeg skal nemlig snart tilbage til Kappadokien, men næste gang jeg kommer herop er jeg guide for en større gruppe danskere.

Jeg planlægger ikke at skrive blogindlæg fra turen denne gang, da jeg planlægger at bruge rejsen på research og hygge, men jeg skriver nok en “status” når jeg kommer hjem. Sammen med statussen får I helt sikkert også får lov at se de millioner af fotos jeg planlægger at tage (og har købt et nyt memory-kort til)

Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser fra denne tur med jer senere på ugen <3

Lille udpluk fra min sidste tur til Kappadokien

cappadokia_solnedgang cappadokia_nazar_træ cappadokia_open_air Pottetræ_cappadocia

tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia  tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia tur til cappadocia, ferie i cappadocia, cappadocia, dansk tur til cappadokia

2 Comments

  1. […] september tog jeg og 2 veninder til Kappadokien, og det blev begyndelsen på et efterår med mange rejser rundt i […]

  2. […] den kom. Jeg har selv besøgt flere andre steder i Tyrkiet som er på UNESCOs liste, har i blandt Kappadokien og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.