Klar til min første tur på Alanya stadion!

Alanyaspor, fodboldt alanya, alanya guide, alanya rejseblog, rejeblog alanya, Alanya fodbold,

De fleste der læser min blog eller har været med mig på udflugt, ved at jeg kender Alanya RET godt, for at sige det mildt.

Alligevel er der et “område” i Alanya, hvor jeg er ret meget en “Alien”, og det er til Alanya´s fodboldkampe!

Jeg kender stadion, for det gør jeg og mine gæster stop, ved når jeg er guide på landsbyturen i Alanya. Men den viden jeg har om Alanya, jeg har researched mig til. Og med et stort smil plejer jeg at sige til mine kunder “at man ikke må stille spørgsmål på stadion, for jeg kan ikke svare 😅”.
Men det ændre sig nu!

Af nogle lidt sjove personlige grunde er fodboldt i Alanya lige pludselig blevet meget interessant! Derfor er det nu også blevet tid til at komme på stadion og se Alanyaspor spille kamp.

I dag var jeg i Alanya shoppen for at lave et Passolig, som er påkrævet for at komme ind til en kamp. I den forbindelse skrev jeg naturligvis også en guide til hvordan laver Passolig til Alanya.dk. Læs guiden her.

Alanyaspor, fodboldt alanya, alanya guide, alanya rejseblog, rejeblog alanya,
Mit yndige nye Passolig, hvor mit hoved er blevet en smule strukket 😛

Klar til kamp!

I morgen skal mig og Bilge op og se Alanyaspor spille mod Erzurumspor kl 13.30.

Billetterne har vi fået i gave fra en af mine søde kontakter, så nu stresser vi bare over, hvordan vi skal komme op til fodboldstadionet, som altså ligge et pænt stykke op i bjergene i Oba.

Jeg har hørt rigtig meget pænt omkring tyrkiske fodboldkampe. I stedet for romerlys og øl, er der solsikkefrø og te i plastikkrus og Alanyaspor´s fans støtter deres klub 110% (når de vinder, og resten af tiden bliver spillerne fragtet væk ret hurtigt :P).

Når kampen er slut og jeg er tilbage ved computeren, lover jeg at lave et lille indlæg med min oplevelse!

HUSK også at følge mig på Instagram @teatougaard.dk, hvor jeg lover at lave instastory fra kampen i morgen!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.