Lockdown Tyrkiet – Hvad skal jeg så lave?

karantæne i udlandet, Karantæne i Tyrkiet, dansker i tyrkiet, dansk i Tyrkiet, dansk i Alanya, Dansker i Alanya

Uha det er ikke en sjov tid at være “Danskernes medie om Alanya”.

Det har jeg jo altid sagt at Alanya.Dk er og det skal det også forblive.

Men fuuuck jeg savner dengang, jeg skrev om seværdighederne i Alanya, var på restauranter for at skrive anmeldelser eller hoppede rundt på festivalerne og tog billeder.

2020 blev året som Alanya.dk har været allerhårdest at drive og hvor det har tjent tæt på ingen ting. At det er svære og samtidig ikke tjener penge er godt nok en lorte kombination.

Læs også: Tanker om Tyrkiets nye lock-down

Kære 2021. Glæder mig til at møde dig – Lad os blive venner. Jeg trænger til at skrive om solskin og glade dag og ikke om regler, der er ligeså svære for tyrkerne at forstå, som de er for mig at oversætte til dansk. På forhånd tak.

Den umulige planlægning

Så i går havde jeg og kæresten den skønneste aften med et vennepar og deres lille tyrkisk/danske trold. Men så begyndte telefonen at vibrerer.

Jeg har brugt i dag på de gøremål, der allerede var planlagt samt finde tid til at forstå og oversætte de nye regler. Læs dem her, hvis du ikke allerede har set dem.

Der var engang, hvor jeg kunne planlægge en uge i forvejen, hvad der skulle ske på Alanya.Dk. Nu kan jeg ikke engang planlægge 12 timer frem, for ligger jeg en “Så dejlig er Alanya om vinteren” artikel op samtidig med staten holder pressemøde med nye restriktioner, ja så ligner jeg jo et røvhul, der ikke kan aflæse situationen.

Nu må vi slet slet ingen ting

Ikke nok med det, så må vi ifølge de nye regler heller ingen ting. Vi må blive hjemme hos os selv og kigge ud af vinduet.

Heldigvis er jeg så heldig, at alt mit arbejde foregår online. Dertil at der 2 tyrkiske projekter, som mig og Safa netop har igangsat. Det bliver mine første projekter i Tyrkiet, som ikke henvender sig til turister og danskere som bor i Alanya. Nu er det tyrkernes tur og det er lidt nervepirrende!

Derfor er planen lige nu, at vi bruger hverdagene på at få ordnet de ting, vi normalt laver i weekenden og får besøgt mine svigerforældre. Også vender vi det hele på hovedet, så weekenderne bliver brugt på at arbejde igennem og kvalitetstid sammen.

Det er helt ærligt bare et forsøg på at lave en illusion om, at vi ikke er i karantæne, men bare er derhjemme og hygger. Vi er i træning fra foråret og med den rigtig indstilling (og indbildskhed) så virker det måske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.