11 regler til F*cking succes

Galata tårnet, seværdigheder i Istanbul, tårn istanbul, Galata tower, Galata kulesi, Istanbul rejseguide, Istanbul guide

Jeg synes selv, jeg har klaret mig meget godt, både privat og i forretningslivet.

Jeg er stolt af alle de ting, jeg har opnået igennem årene og jeg arbejder konstant mod nye mål i livet.

Jeg har været radiovært, model, jeg har designet børnetøjs kollektioner, jeg er rejseleder i 5 forskellige lande, jeg har skrevet rejseartikler for nogle af branchens største virksomheder og bygget min egen virksomhed op fra bunden samt skabt det, der for mig er den perfekte hverdag.

Men jeg har ikke opnået de ting, fordi jeg har sat på sofaen og ventet på nogle fik mine drømme til at gå i opfyldelse eller på at nogle skulle komme og sige “lad mig klare det hele for dig“. Jeg f*cking fulgte disse F*cking regler og knoklet hård i mange år.

Jeg vil dele mine F*cking regler med jer, i håb om at sparke én af jer op ad sofaen og komme i gang med at knokle for dine drømme, lige meget om der er Corona, dårlig økonomi eller om det regner udenfor!

Læs også >> 12 gode råd til guider og rejseledere

Rejseleder holland, rejseleder cypern, rejseleder Georgien, rejseleder freelance, gode råd til guider, gode råd til rejsevejledere, få penge for at rejse, hvordan bliver man turist guide, hvordan bliver man rejseleder, rejseblog

11 regler til F*cking succes

1. Lav det F*cking arbejde det kræver. Lad hver med at være doven!

2. Stop med at vente. Det er tid til at knokle.

3. Stol på dig selv, Universet er f*cking ligeglad med, hvem du er!

4. Hver F*cking praktisk. Succes er ikke en teori, det er praktisk arbejde.

5. Hver produktiv tidligt. Lad hver med at spilde dagen.

6. Lad hver at være en baby. Livet er hårdt, acceptere det!

7. Lad hver at hænge ud ved F*cking fjolser.

8. Lad hver at bruge F*cking energi på ting, du ikke kan kontrollere.

9. Lad hver med at klage. Det er pinligt at hører på.

10. Lad hver med at være en ”pleaser”. Du opnår ikke succes ved at gøre andre glade.

11. Lad hver at gøre de F*cking samme ting igen og igen. Virkede det ikke første gang, virker det nok heller ikke anden gang.

Læs også >> Hvordan bliver man en digital nomade?

Seværdigheder på Bornholm, plukselv på Bornholm, Blomster på Bornholm

Læs også >> 10 idéer til gratis gaver til veninden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.